Локомотив (Сф) победи ЦСКА с 2:0

"Червените" завършиха срещата с 9 човека

Sportinglife
Sportinglife 17:25 ч., 01 Март 2015
0
686
Lap.bg

ЦСКА загуби с 0:2 гостуването на Локомотив (София) и пропусна да увеличи преднината си пред Лудогорец, който вчера падна от Литекс в Ловеч.

"Червените" завършиха мача с деветима души, след като Луис Соарес Платини беше изгонен първото полувреме, а Апостол Попов през втората част.

Стойчо Младенов

"Прекалено голяма отговорност поехме. Отборът трябва да се отърси и да играе по-освободено. Днес бяхме прекалено пасивни и не показахме играта от есента.

Mного са факторите, които влияят за развоя на един мач. Бързо трябва да преодолеем тази ситуация. Оставаме лидери. Всички отбори ще губят точки.

Не само Тони Силва, почти всички не бяха на добро ниво. Знаем, че Кукоч е доста парлив и не умее да се въздържа в моменти, когато има напрежение и реших да го извадя.

Имаме двама или трима състезатели, които знаят как се става шампион. Пропиляхме единия мач, остават още 12.

Всяка една победа е жизненоважна. Поведението на феновете бе шампионско, само те знаят как се печели титлата.

Мъри Стоилов говореше именно за тези терени, някои хора му се смееха. Всичко това е предпоставка за тежки контузии. Няма смисъл да коментирам съдийството, излишно е.

Предпочитам играта да коментирам. Играхме разконцентрирано, това напрежение оказа голямо влияние. Ако се играе честно на терена, нормално е да се губят точки. Слабо ме интересува противниците ни какво ще направят, искам да победим на "Българска армия".

Головете за Локомотив (София) паднаха през второто полувреме, а голмайстори за тима бяха Преслав Йорданов в 53-ата минута и Владислав Романов в 82-ата минута.

С този успех Локомотив натрупа актив от 35 точки и два кръга преди края на редовния сезон има преднина от 4 точки пред Левски, който е на шесто място в класирането.

ЦСКА остана с 44 точки, с три повече от втория Лудогорец.

„Очаквах тази победа. Тръгнахме плахо, тъй като в последните години бяхме в другата шестица, но мисля, че всичко си идва по местата и самочувствието се завръща“, заяви след срещата президентът на Локомотив (София) - Николай Гигов.

"Не искам да коментирам съдийството. Но виждате, че не стана мач. Не може да се играе нормален футбол. Никой не иска да рискува, двата отбора се пазеха от контузии“, коментира шефът на ЦСКА Александър Томов.

"Този стадион не отговаря на никакви лицензи. Той е подходящ за камили да играят на този пясък. Той изравнява качествата. Отбор като Павликени ще може да играе наравно с отбор от Бундеслигата на такъв терен. Топката не се движи по земята, отскача“, каза още Томов.

„Вижте другите терени, къде сте ходили“. Господин Томов казва много неща, които не са верни“.

Това беше коментарът на Гигов на въпрос за състоянието на терена.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията