Ел Класико Стоичков

Кристиано е ядосан, че го сравняват с Меси, докато Лео е сравняван с най-големите, каквито са Пеле и Кройф.

Sportinglife
Sportinglife 17:55 ч., 22 Март 2015
0
3714
Getty Images

Наближи ли Ел Класико в Испания винаги е актуален един телефонен номер с много осмици.

Колосите Реал Мадрид и Барселона ще се сблъскат в неделя от 22 ч. българско време на "Камп ноу", а каталунците влизат в двубоя с точка преднина на върха след ужасната форма на врага напоследък.

Разбира се, вратите на футболния храм на Барса ще се отворят широко за Христо Стоичков, който ще коментира Ел Класико за американския канал "Унивижън".

Преди двубоя Христо Стоичков даде прогнозата си за сайта на испанска заложна къща, като говори още за предстоящите дни до любимия сериал на футболната планета и горещите точки в сблъсъка.

Барселона - Манчестър Сити

Залагам на Барса във всеки един мач, макар че моят скъп приятел Чики Бегиристайн е в Манчестър Сити. Победата с 2-1 на чужд терен не решава осминафинала, но Барса е фаворит след този резултат. Английските отбори не играят силно на "Камп Ноу", не им се отразява добре цял мач да тичат след топката. Домакините ще си направят услуга, ако излязат максимално концентрирани. Един бърз гол ще инжектира още спокойствие, защото съперникът ще е принуден да се отвори.

Фаворитът в Шампионска лига

Барса е фаворит, но има още класни отбори, като например - ПСЖ. Дори Моуриньо призна, че французите заслужаваха да победят. Лоран Блан напълно надигра Челси в Лондон. Да не забравяме Байерн на Пеп Гуардиола и Реал...

Меси и Кристиано

Никой не се съмнява в качествата на двамата, но Лео е там, където трябва да бъде, а Роналдо се намира в дупка. Гледайки как играе португалецът и отборът му, веднага бих заложил на Барса в неделя. В добавка, когаго Меси играе вдъхновено, вдъхновява и съотборниците си. Меси е на нивото на Пеле и Кройф... и това е голямата разлика с Роналдо. Кристиано е ядосан, че го сравняват с Меси, докато Лео е сравняван с най-големите, каквито са Пеле и Кройф.

Лошата форма на Роналдо

Когато публиката недоволства, трябва да покажеш смирение. Щом не се справяш, хората имат право да те освиркват. Около 99,9% от футболистите дори не си задават въпроса "защо ме освиркват". Рано или късно, Флорентино най-вероятно ще продаде Кристиано.

Арогантността на португалеца към Бейл

Никога не съм се ядосвал, ако мой съотборник вкара гол вместо мен. Самоубийствено е за личността ти да не отпразнуваш попадение на твой съотборник.

Ел Класико

Залагам за Барса със затворени очи. Почти невъзможно е мачът да завърши 0-0. Не ме интересува дали каталунците ще спечелят с разгромен резултат или с несъществуваща дузпа. И в двата случая Барса ще вземе три точки.

Бензема-Бейл-Ронално срещу Меси-Суарес-Неймар: За да сравниш трима футболисти с други трима трябва да анализираш развитието на всеки от играчите в това партньорство и представянето на отбора. Предпочитам триото Меси-Суарес-Неймар.

Требъл за Барса

Заложим съм 88 евро на требъла.

Карло Анчелоти

Той е добър човек с ясни идеи за футбола. Начело на Реал Мадрид никога не може да застане човек като сър Алекс Фъргюсън например, защото ще има твърде сериозен сблъсък на егота.

Финалът за купата на краля

Шоуто вероятно ще е на Местая и 30 май наближава! Дано поне този път купата не падне под автобуса! (Стоичков се шегува със Серхио Рамос, който изпусна трофея под клубното возило на Реал Мадрид през 2011 г. - б.р.)

Източник: Marca

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията