ЦСКА никога не е бил такъв аутсайдер

Ако „червените” вземат нещо в Разград, ще е подвиг

Sportinglife
Sportinglife 10:00 ч., 03 Апр 2015
0
403

Лудогорец - ЦСКА

ЦСКА никога не е побеждавал Лудогорец в първенството. Няма толкова неудобон съперник в историята на „червените”.

Дуелите между тях започнаха в края на 2011 година. Лудогорец никога не е бил толкова голям фаворит срещу ЦСКА, колкото в предстоящия мач. В гранда от София се говори за всичко друго, но не и за футбол. На стадиона се определят нови соственици, а в отбора чакат да получат пари.

Дори титулярният до скоро вратар Якуб Дивиш бе изваден от групата. Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев предупреди, че ЦСКА винаги ще е опасен въпреси проблемите си. Наставникът съзнава, че отново това ще е шампионският мач. Победи ли Лудогорец, ще се откъсне на шест точки от „червените” и ще бъде с предимство в преките двубои. А ако ЦСКА успее да вземе нещо в Разград, ще е равносилно на сензация.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 20 ч по Диема спорт

Ботев – Литекс

Колкото повече проблеми има Ботев, толкова повече се сплотява. Последните двубои на „канарчетата” са победа над Локомотив (Пд), победа над ЦСКА и равенство срещу Лудогорец в Разград.

В тях те не пуснаха нито един гол. Литекс стартира втората шестица с нулево равенство като гост на Локомотив (Сф). Поне на хартия фаворит е отборът на Красимир Балъков. При проблемите в ЦСКА и Литекс има право да мечтае за нещо повече от зона Лига Европа.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 17 ч по Диема

Берое – Локомотив (Сф)

Берое се утвърди като един от най-интересните отбори в българския футбол. Треньорът Петър Хубчев и футболистите му събират симпатии с игра и резултати. Локомотив пък е тим от стари кучета ,които се научиха да хапят и най-големите. За Берое целта е ясна – евротурнири. А Локо още не е загубил шансове също да я гони.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч по Диема спорт

Хасково – Локомотив (Пд)

Самочувствието на домакините със сигурност е приповдигнато след 1:1 на „Герена” срещу Левски в миналия кръг. Тогава новакът дори се ядосваше, че не е спечелил срещу „сините”.

Шансовете за оставане в „А” група обаче са си още илюзорни. В Локомотив имаше бойкот на тренировки заради неизплатени суми. Ситуацията е тежка. Заради аутсайдерите Хасково и Марек „смърфовете” не изглеждат застрашени.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в петък от 17 ч по Диема спорт

Левски – Черно море

Мъките на Левски ще продължат срещу един от най-коравите съперници в българския футбол. На „Герена” не е чак толкова революционно и динамично като в ЦСКА, но и там всеки ден се чува „няма пари”.

Тонусът е паднал заради конфузното 1:1 с Хасково. С Черно море „сините” си размевиха по една победа в редовния сезон – по 1:0. Във втората шестица няма да се раздават медали и евровизи, но „моряците” не крият, че искат да свършат пред Левски.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в петък от 20 ч по Диема спорт

Марек – Славия

Това е един от последните мачове, в които Марек може да загатне амбиции да остане в „А” група. Но едва ли шансовете са големи.

Славия е един от напълно обезпечените отбори и не се интересува особено от резултатите. На „Овча купел” се говори повече дали е пропаднал проектът за нов стадион. А мачът е в графата протоколни.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч по Диема спорт

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията