Милан няма загуба на „Сан Сиро” от 3 месеца

Самуел Ето’о чака първи гол срещу гранда в Серия А

Sportinglife
Sportinglife 11:00 ч., 11 Апр 2015
0
551
GETTY IMAGES

Дойде и 130-ото дерби между Милан и Сампдория. Колкото и слаб да е сезонът на „росонерите”, тимът на Филипо Индзаги започна да превръща отново стадион „Сан Сиро” в своя крепост.

Вече три месеца Милан няма поражение у дома. Последното бе на 18 януари срещу Аталанта. 63 пъти Милан е побеждавал Сампдория, загубил е 30 двубоя. Сега „росонерите” имат два поредни успеха в Серия А, но три не са правили от април миналата година. До поражението от Фиорентина в миналия кръг Сампдория бе в серия от четири победи.

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Рома – Наполи под 2,5 (1:0)

Аталанта – Торино 2 и над 2,5 (1:2)

Каляри – Лацио 2 и над 2,5 (1:3)

Дженоа – Удинезе Х и под 2,5 (1:1)

Сасуоло – Киево под 2,5 (1:0)

Фиорентина – Сампдория под 2,5 (2:0)

Ювентус – Емполи 1 и под 2,5 (2:0)

Тимът от Генуа не е завършвал наравно в последните седем гостувания. За последен път Матия Дестро от Милан вкара два гола точно срещу Самп преди година. А Самуел Ето’о още чака първото си попадение срещу „росонерите”. Докато играеше за Интер, камерунският нападател не успя в три милански дербита да се разпише.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 21,45 ч по Би Ти Ви Екшън

Дженоа – Каляри

Двата отбора са се срещали само 33 пъти в Серия А. Дженоа има девет победи, а Каляри – 13. Домакините не са вкарвали в този сблъсък само веднъж от 16 двубоя на свой терен. Дженоа не е печелил от пет кръга. Отборът спечели едно от последните седем домакинства. Последната победа на Каляри датира от 24 януари – над Сасуоло. В следващите девет кръга тимът от Сардиния спечели две точки. За последно Каляри би като гост Емполи с 4:0 през октомври.

Прогноза - 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 19 ч

Парма – Ювентус

Срещу Парма шампионите най-често завършват наравно в историята си в Серия А. В последните седем мача „пармалатите” са спечелили само 2 точки срещу Юве, получавайки средно по 2,4 гола на мач. В последните два кръга Парма спечели четири точки. А Юве триумфира в последните четири двубоя, без да допусне гол. Андреа Пирло е вкарал осем гола в 26 мача срещу Парма. От 20 мача Ювентус не е губил в Серия А.

Прогноза - 2 и над 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по Ринг

Верона – Интер

Верона е спечелил само четири от 51 двубоя срещу Интер в Серия А. Последната от тях датира от 1992 година – 1:0. Всички четири успеха са домакински. Интер спечели четири от последните пет гостувания на Верона. В последните девет мача на Верона през сезона са паднали средно по 3,7 гола. Интер е в серия от пет поредни кръга без победа. Ако стане шести, то ще се изравни постижение от 2012 година. Интер получава гол във всеки от последните 7 кръга. Лука Тони е вкарал девет от последните 13 гола на Верона.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 21,45 ч

Чезена – Киево

Чезена е спечелил само един от петте мача срещу Киево в Серия А. Отборът никога не е вкарвал повече от един гол в тях. Чезена завърши наравно в три от послединте четири кръга. В миналия кръг при 3:3 срещу Верона отборът за първи път вкара три гола през сезона. Киево допусна гол в последния мач срещу Сасуоло (0:1), след като четири мача поред беше със „суха мрежа”.Киево е отборът с най-малко точни пасове през сезона – 9486. Отборът не е правил равен като гост от пет кръга.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 13,30 ч по Би Ти Ви Екшън

Аталанта – Сасуоло

Аталанта никога не е бил Сасуоло в Серия А – има едно равенство и две загуби. Не е вкарвал и гол. В единствения мач в Бергамо Сасуоло спечели с 2:0. Последната победа на Аталанта през сезона е от 1 февруари срещу Каляри. В следващите осем мача имаше три ремита и пет загуби. От последните четири кръга Аталанта спечели 1 точка.Сасуоло вече подобри постижението си от миналия сезон – спечели 35 точки досега. Отборът не е завършвал Х от седем кръга.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Лацио – Емполи

Двата тима са се срещали 15 пъти в Серия А, „орлите” водят с 10 срещу 3 победи. Но в последните три сблъсъка Лацио не може да победи Емполи, който пък не е побеждавал в Рим при седемте си визити. Лацио е в серия от седем поредни победи в Серия А. В миналия кръг Емполи падна от Ювентус и прекъсна семия от осем мача без поражение. Лацио не е правил реми от 11 кръга и нито веднъж у дома. А Емполи не е бил като гост от осем опита.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Наполи – Фиорентина

Фиорентина не е вкарвал повече от гол при последните девет мача срещу Наполи. Неаполитанците не са побеждавали в пет поредни кръга, което е най-лошата серия при треньора Рафа Бенитес. Фиорентина загуби само веднъж в последните 12 мача. „Виолетовите” имат втората най-добра атака при гостуване – 23 попадения, Лацио е с 25. 67 процента от головете на Фиорентина са през второто полувреме. Германският нападател Марио Гомес още няма гол срещу Наполи с екипа на „виолетовите”. Когато бе в Байерн, вкара хеттрик на Наполи в Шампионската лига.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Ринг

Торино – Рома

Последната победа на Торино в този сблъсък е от 2007 година. Следват две равенства и пет успеха за Рома. „Вълците” не са губили от Торино в последните 13 шампионатни мача. За последно Рома падна като гост от Наполи през ноември. Оттогава има пет победи и четири равенства на чужд терен. Торино се нуждае от две попадения, за да стигне кота 2000 гола в Серия А. Отборът не е правил реми от пет кръга.

Прогноза – 2 и под 2,5 по Би Ти Ви Екшън

Мачът е в неделя от 16 ч

Удинезе – Палермо

От осем сблъсъка срещу Палермо домакините не са губили в Серия А. На свой терен Удинезе е спечелил осем от 16 двубоя срещу тима на Ивайло Чочев. Сега отборът е в серия от четири мача без победа през сезона. Само веднъж от девет домакинства Удинезе спечели. Палермо е в лоша серия от шест мача без успех. Отборът има един гол в пет кръга. Последната победа на Палермо като гост е срещу Милан през ноември.64 процента от головете на отбора са през първото полувреме. Антонио ди Натале е вкарал 9 гола в 17 мача срещу Палермо, включително хеттрик през 2011 година.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията