Интер чака от 7 мача победа над Рома

„Вълците” искат за трети път поред да ликуват на „Сан Сиро”

Sportinglife
Sportinglife 09:55 ч., 25 Апр 2015
0
3104
Getty Images

Интер – Рома често е бил мач за трофеи и слава.

Днес и двата отбора са закъсали и нямат никакъв шанс да вдигат купа в края на сезона. От седем мача Интер не е успявал да спечели срещу „вълците”. От своя страна Рома никога не е побеждавал три пъти поред в дома на съперника. А последните два мача на „Сан Сиро” завършиха с римски успехи, може би рекордът ще падне довечера. Интер е вкарал 264 гола във вратата на Рома, а обратната статистика е 210.

„Нерадзурите” не са побеждавали в последните четири домакинства през сезона. През 2012 година подобна серия стигна до кота 5. В последните два мача Интер не допусна гол. Рома пък завърши десет пъти наравно в последните 14 кръга. Седем от тях бяха по 1:1. „Вълците” не са губили на чужд терен от 10 гостувания.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 21,45 ч по Би Ти Ви Екшън

Удинезе – Милан

Милан води с 36 срещу 13 победи в сблъсъка с Удинезе. От шест мача двата отбора не са завършвали наравно. В последните шест домакинства Удинезе не е падал от Милан, а е спечелил четири от тях. Но сега също шест кръга е серията на отбора без победа. Милан няма загуба от четири мача. Нападателят на Удинезе Антонио ди Натале е вкарал 12 гола срещу „росонерите”.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Интер – Милан Х и под 2,5 (0:0)

Ювентус – Лацио 1 (2:0)

Сасуоло – Торино под 2,5 (1:1)

Киево – Удинезе Х и под 2,5 (1:1)

Каляри – Наполи 2 и над 2,5 (0:3)

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота в 19 ч по Ринг

Аталанта – Емполи

Емполи има само две победи над Аталанта в Серия А. Останалите девет двубоя са пет ремита и четири успеха за тима от Бергамо. В пет поредни домакинства срещу Емполи отборът не е губил. Аталанта е направил шест пъти 0:0 през сезона. Емполи не е побеждавал на чужд терен от девет опита.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 13,30 ч по Би Ти Ви Екшън

Дженоа – Чезена

Осем от 17-те мача в Серия А са завършвали наравно между тези съперници. Дженоа има 6 победи срещу 3 за Чезена. Последната победа на Чезена като гост в сблъсъка датира от 1989 година. Отборът сега е без успех в шест поредни кръга.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Лацио – Киево

Киево спечели само един от послединте 11 мача срещу Лацио, а в нито един от тях не е вкарвал повече от веднъж. Преди миналия сезон и победата на Лацио с 3:0 „орлите” не бяха побеждавали Киево в осем поредни домакинства. Последните четири двубоя на Лацио на „Олимпико” са победи с обща голова разлика 12:1. „Орлите” не са правили реми от 12 кръга, а Киево – от шест гостувания.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Парма – Палермо

Ивайло Чочев е новата звезда на Палермо! Българският национал вкара три гола в последните два мача. Парма няма загуба от Палермо в елита от осем мача на свой терен. Клубът във финансов колапс спечели последните си две домакинства и не пусна гол, едното бе срещу Ювентус. Само Реал (Мадрид) е удрял по-често греда от Палермо в Топ 5 първенствата – 26 срещу 18 пъти. Отборът на Чочев не е завършвал наравно от 5 кръга.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Ринг

Торино – Ювентус

Това ще е 140-о дерби между градските съперници. Ювентус води с 64:34 победи. Никой отбор от Серия А не е побеждавал толкова често Торино, колкото „старата госпожа”. От 17 дербита Торино не е печелил срещу Юве – за последно през 1995 година.

Ювентус тримуфира в последните седем дербита. С изключение на последния мач Торино нямаше гол срещу Юве в десет поредни опита. През сезона домакините не са губили от четири мача, а шампионите не са правили реми от шест.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Би Ти Ви Екшън

Верона – Сасуоло

Досега е имало само три мача между отборите в Серия А – две победи за Верона и една за Сасуоло. Верона допусна шест гола в последните си две домакинства. А Сасуоло вкарва по един гол в последните четири кръга. Сасуоло е №2 по получени дузпи през сезона – седем, Милан има девет.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Фиорентина – Каляри

Каляри само три пъти е побеждавал Фиорентина като гост в Серия А и за последно през 1972 година. Оттогава „виолетовите” са празнували 21 победи, а пет мача са завършили наравно.Фиорентина не е вкарал гол само веднъж от 20 домакинства срещу Каляри.

Миналия понеделник „виолетовите” загубиха у дома от Верона след осем мача без поражение на свой терен. Каляри няма победа от 11 кръга, а от 16 мача не са опазвали мрежата си суха.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 19 ч по Ринг

Наполи – Сампдория

Наполи е непобеден в седем поредни мача от Сампдория – 5 успеха и две ремита. От шест двубоя Самп не може да вкара гол на съперника. Наполи спечели последните си два мача през сезона с по 3:0.

Сампдория има 14 ремита през сезона, само Емполи има повече – 16. От шест опита Наполи не е падал у дома.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 21,45 ч по Би Ти Ви Екшън

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията