Срамен спорт – епизод 25

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:50 ч., 11 Май 2015
0
1668
Instagram/grigordimitrov

Една седмица. Само една седмица, а толкова тонове любов в леглото на Благо Джизъса. Ние сме едни щастливци, да делим съвремието си с този чутовен иконостас.

Ликувай народе, имаме си Наша Емер. Многократна шампионка по танго на Русия. Тя даже първа се похвали, че на Благо е правила ка ... картофи с месо (евентуално). Така предаде на родните медии, информационна агенция за бързи и лесни стотинки "Инстаграм".

А докато Благо любеше, седмицата у нас започна със страдание.

Страдаше самообявилият се за треньорски колос на Балканите, старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев. Оказа се, че публиката му пречи, защото много силно подкрепя съперниците на отбора му, като по този начин го разконцентрира!?!?!?

Със сигурност БФС вече обмисля, от следващото първенство, мачовете на лудогорците да се играят в балетни зали или по-големи библиотеки. А за всеки случаен шум там, да им се присъжда служебна победа. Така де!

И понеже всички забравиха за футболната прелест Николета Лозанова, тя реши да напомни за себе си, докато Валери се лута между дивизия Ю-Я в Италия.

Плеймейтката отправи послание към Божинката в социалните мрежи: „Мъжът никoгa нe нaпycкa oнoвa, кoeтo знae, чe нямa дa нaмepи oтнoвo”.

Е, що не му го каза, преди да го изгонят от Спортинг?

В това време възрастова драма разтресе житието и страданието на Свети Гришо Машолюбител.

Популярен сайт обърна съотношението във възрастта в най-горещата тенис двойка в света. Според how-old.net Мария Шарапова е по-млада с две години от нашия Григор Димитров.

Каква драма? Какъв заплетен сюжет? Ами сега?

В действителност Маша е на 28, пък Григор е на 23, а греховните изчисленията предизвикаха гневни реакции сред феновете и особено фенките на Гришо. Според тях Маша изглежда като дърта кака минала трийсетака, докато техния „50 нюансов блян” действително изглежда по-зрял за крехката си възраст, но това допълнително увеличава чара му.

А едно време децата си играеха просто с Барби и Кен!

И беше по-спокойно!

А сега ръцете горееееее! Не ви виждаммммммм!

Аааааа, свалете ги. И си купете сух дезодорант за под мишници!

Готови ли сте за чалга пред трибуна „Моци” в Разград?

За вас ще бреца … Цеца! Преди нея Джена! А за най-малките ще пее Крисия, ама от онези песни най-трудните по възможност!

Всички на подскоциииии … към трибуна „Моциииииииииии”!

И шокът на седмицата! Сътворен от журналист „Несъмсивзелхапчетата”!

Наш Гришо зарязал Наша Маша, заради … Николета Лозанова!

Оооооо, яяяяяяяяяя! Вундабааааа! Това не се коментира просто!

Но да се върнем към църковния Герой ... Благой.

В средата на отминалата срамноспортна седмица и той лично потвърди за изпепеляваща си връзка с танцьорката на танго Есмерик Омерова.

И пак посредством информационната агенция за мързеливи фантазьори "Инстаграм".

Да проследим този епизод на сериала „Пеперудки в корема”: Рускинята публикува снимка, а халфът веднага лепна сърце на коментарите. Отговорът бе: "Моят герой!". Българинът не остана по-долу от новата си любов и последва излиянието: "Мой ангел".

Имате минута и половина да се оправите в тоалетната от тази сърцетупна любовна атмосфера, а ние през това време ще гледаме реклами с Гришо, с два епохални въпроса от негово интервю преди няколко дни:

- Кои са любимите ви бонбони?

- Обичам желирани бонбони, но съм и голям фен на Sugarpova.

- Изтисквате или навивате на спирала пастата си за зъби и какви са предимствата на вашия метод?

- Стискам я, докато се изпразни, след което я навивам. Предимството е, че я ползвам докрай.

За бонбоните ... как да е, но тази паста за зъби, просто ни изби ... зъбите. Висините на родната „спортна” журналистика продължават да катерят еверести. Очаквайте и други подобни въпроси към Гришо:

* Колко пластова тоалетна хартия използвате?

* Под какъв наклон вкарвате клечката за уши в ухото си?

* С лява или дясна ръка си сапунисвате задните части по време на баня?

И отново е време за спортен секс.

Един от най-известните фенове на Манчестър Сити музикантът Лиъм Галахър е готов да даде жена си за кратка употреба на Давид Силва.

„Той е номер 1 в тима, любимият ми играч. Толкова го харесвам, че бих му позволил да прави секс с жена ми, ако иска”, признава рок изпълнителят.

„Простак! Къде отидоха семейните ценности?”, би просъскала тук разгневената Николета Лозанова.

И една „генгста мадафака” новина:

Бившият футболист Бени Маккарти бе ограбен в бръснарница в ЮАР. 27-годишният екснападател на "Порто", "Блекбърн" и "Уест Хем" бил принуден да се раздели с бижута, скъп часовник, обеци и венчалната си халка.

„Леле! Трябва спешно да си застраховам татуировките!”, би си помислил Благо Георгиев, научавайки тази вест.

Та, като споменахме името Господне, в четвъртък вечер Благо публикува снимка с Есмер Омерова в световния доставчик на хонорари за територията на България – „Инстаграм”.

И опааааааааа, какво се случи?

Сред първите коментирали пък бе бившата половинка на Ники Михайлов и Валери Божинов - Николета Лозанова. Тя одобри любовта на двойката само с емотиконки, които показват, че им се радва.

Благо, Николета, Ники, Валери, емотиконки ... вие хора, разбирате ли за каква епохална новина иде реч? Историята на българския футбол вече не е същата!

Да проверим сега имаме ли някой дисквалифициран за тази седмица?

А! Ето го! Павката!

Българският лекоатлет Павел Танковски бе дисквалифициран от анкетата на „Еврофутбол” - „Спортен талант на публиката”, след като бе хванат да мами в гласуването. Момчето от Койнаре получило 1100 гласа от фалшиви профили в интернет и с тяхна помощ станало фаворит за спечелване на премия за подготовка и участия в състезания.

Леле-мале! Накъде отива този спортен свят? Дори допингът замина в историята. Вече родните спортисти мамят от фалшиви профили в Интернет. Срам, Койнаре, срам голям!

А в Испания, Наш Гришо взе, че се вдъхнови и ... засвири на китара.

„Всеки път, когато съм в Испания, се вдъхновявам и хващам китарата”, написа Димитров към снимката, която публикува къде? Ама ... в Инстаграм, разбира се.

Май е време да започна да гледам тенис. Ще се окаже интересно.

Ето в Испания вече са сменили тенис-ракетите с китари.

И за финал една алкохолна вест.

Талисманът на Аустрия (Виена) Супер Лео се превърна в световен хит, след като излезе кьоркютук на терена при последния домакински мач на отбора. След няколко несигурни крачки Лео се свлякъл на тревата и бил изнесен с помощта на лекарите, а видеото със забавната случка бързо обиколи социалните мрежи.

"Супер Лео отпада от мачовете на "Аустрия" до края на сезона, защото не се чувства особено добре", пише в официалното изявление на клуба.

 Лео, ти нас уважаваш ли ни бе?

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията