Красимир Цонов: Манджуков потвърди, че ЦСКА ще играе с екипи Lotto

"Спорт Депо" спонсорира ЦСКА и подарява екипите на Lotto на първия отбор

Стефан Михайловски
Стефан Михайловски 17:05 ч., 13 Май 2015
0
1264
Lap.bg

Sportinglife.bg се свърза с изпълнителния директор на "Спорт Депо" Красимир Цонов за коментар на публикациите, че новите собственици на ЦСКА обмислят да развалят договора за екипиране на отбора сключен с екипа на Александър Томов.

Г-н Цонов през декември "Спорт Депо" подписа спонсорски договор с ЦСКА за предоставяне на екипировка Lotto от новия сезон. Разбрахме, че в понеделник сте имали среща с новия собственик Ивайло Манджуков. Междувременно се появиха публикации, че Манджуков обмислял разваляне на контракта, защото не бил доволен от условията договорени от екипа на Александър Томов. Ще коментирате ли?

В прав текст

Ивайло Манджуков потвърди, че тимът ще се облича с екипи Lotto от новия сезон и разговорите ни бяха за далеч по-сериозни неща свързани с бъдещите ни отношения като партньори в ЦСКА.

Тези публикации са нелепи, защото "Спорт Депо" не продава екипите, а ги подарява и не е имало друга подобна оферта към отбора, за да има неизгодни клаузи в договора.

На срещата ни Ивайло Манджуков потвърди, че ЦСКА ще се облича с екипи Lotto от новия сезон и разговорите ни бяха за далеч по-сериозни неща свързани с бъдещите ни отношения като партньори в ЦСКА.

Съгласно договора "Спорт Депо" спонсорира ЦСКА и подарява екипите на Lotto на първия отбор. За първи път в историята на българския футбол доставчик на екипировка подарява екипи на футболен клуб.

Затова няма никакво основание доставката на екипите да се обвързва с финансовото състояние на клуба или течащите в момента ревизии.

Разбрахме, че на 1-ви юни започвате една интересна инициатива, в която ще се включи и ЦСКА?

Да, отделно от разговорите по екипирането на първия отбор обсъдихме и бъдещи съвместни инициативи, първата от които ще бъде „Отворени врати за деца“ по случай 1 юни – Деня на детето.

"Спорт Депо" ще осигури подаръци на всички деца, които дойдат на стадион "Българска армия" за среща с играчите от представителния отбор на ЦСКА и за съвместна тренировка с тях.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията