Стърлинг шокира Ливърпул: Напускам!

Нападателят не вярвал, че може да печели трофеи на „Анфийлд”

Sportinglife
Sportinglife 09:15 ч., 19 Май 2015
0
1662
Getty Images

Най-новото дете-чудо на Ливърпул е на път да стане враг №1 на „Анфийлд”.

Рахим Стърлинг стана световна звезда, бе избран за „Златното момче” на европейския футбол за 2014 година и сега каза на треньора Брендън Роджърс, че иска веднага да бъде продаден.

Двамата са говорили на четири очи след 1:1 на Ливърпул като гост на Челси. Тогава Стърлинг привидно се съгласил на условията, които му предлагат за нов договор.

Но явно по-късно е размислил – не желае петгодишен договор с Ливърпул, защото не можел да печели трофеи на „Анфийлд”. Нападателят искал да играе в Шампионската лига. Освен това се чувствал подценен със седмичната заплата от 90 000 паунда.

И не смятал за честно в новия му договор да е записано само 100 000.

Първите четири отбора в класирането – Челси, Манчестър Сити, Арсенал и Манчестър Юнайтед, отблизо следят развитието на ситуацията около Стърлинг.

От чужбина Реал, Байерн и Ювентус също се интересуват от 20-годишното крило. Всички те са готови да дадат повече пари на Стърлинг, отколкото Ливърпул му предлага.

Роджърс иска да се запъне и да не позволи на младока да напусне. Дори да не подпише нов договор. Но при подобна ситуация едва ли Ливърпул би могъл да вземе най-доброто от Стърлинг, а ще е изправен пред угрозата през 2017 година да не успее да спечели нищо от него.

Легендарният защитник на Ливърпул и сега тв коментатор Джейми Карагър каза: „Този ме вбесява! Не може едно 20-годишно момче да разиграва Ливърпул. Все едно някой ме удря в стомаха. Стърлинг трябва да мълчи и да играе. Вероятно той иска да се върне в родния си Лондон и не го прави за пари.”

Източник: Дейли Мейл

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията