Тежък жребий за Григор, Надал прати Пиронкова при чехкиня

Възможен е мач Джокович - Надал още на четвъртфинал

Sportinglife
Sportinglife 13:45 ч., 22 Май 2015
0
864
GETTY IMAGES

Мария Шарапова не донесе особено много късмет на приятеля си Григор Димитров на тазгодишния Ролан Гарос.

Шампионката при жените тегли жребия за основната схема при мъжете и нареди за българина сценарий, при който още в трети кръг той може да се изправи срещу железния испански воин Томи Робредо, а нататък да следват Рафаел Надал, Новак Джокович...

Григор открива турнира срещу американеца Джак Сок, когото обърна за 5:7, 6:4, 6:3 в единствения им мач на турнира в Стокхолм през 2014-а.

Нататък възможните съперници са Пабло Карено Буста или Виктор Естрея Бургос, а в трети кръг изскача името на Робредо.

На осминафинал вече чака Надал, а в същото част на схемата е и световният №1, така че сблъсък на титаните между Надал и Джокович е възможен още на четвъртфинал.

При жените, ръката на Рафаел Надал прати Цветана Пиронкова при Барбора Стрицова в първи кръг. Двете съпернички са 1-1 в преките двубои, като първата ни ракета грабна своя успех на четвъртфинал в Сидни в началото на сезона с 6:4, 6:1.

Още една чехкиня може да очаква Цвети във втори кръг, където вариантите са Дениса Алертова или квалификантка. В трети кръг възможните съпернички са Винъс Уилямс, Слоун Стивънс, Хедър Уотсън или пък още една квалификантка - Матилде Йохансон.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията