Барселона може да потопи Депортиво

Каталунците няма да имат прошка в шампионския си мач

Sportinglife
Sportinglife 09:35 ч., 23 Май 2015
0
542
Getty Images

Барселона спечели титлата в Испания, но няма да има милост към Депортиво. Гостите от Ла Коруня са силно застрашени от изпадане, въпреки че започват последния кръг извън опасната зона.

Депортиво има две точки повече от Алмерия и Ейбар, но една очаквана загуба на „Камп Ноу” може да ги потопи. Каталунците се готвят за финала за кралската купа с Атлетик и финала на Шампионската лига с Ювентус, с което ще закрият сезона.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч по F+HD

Леванте – Елче

Двата отбора се радват на спасението си в Примера. Елче не е правил реми от осем кръга и от четири гостувания. Леванте само два пъти е оставал без гол във вратата си у дома.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 16,30 ч

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Атлетико – Барселона под 2,5 (0:1)

Кордоба – Райо Валекано 2 и над 2,5 (1:2)

Депортиво – Леванте под 2,5 (2:0)

Елче – Атлетик над 2,5 (2:3)

Еспаньол – Реал 2 (1:4)

Хетафе – Ейбар Х и под 2,5 (1:1)

Реал Сосиедад – Гранада над 2,5 (0:3)

Севиля – Алмерия 1 и над 2,5 (2:1)

Валенсия – Селта под 2,5 (1:1)

Алмерия – Валенсия

Шансовете на домакините да се спасят минават само през победа. А гостите трябва да победят, за да си гарантират мястото в Шампионската лига, което прави двубоя един от най-завързаните в последния кръг.

Валенсия не е губил от пет мача, но от четири гостувания чака победа. Алмерия няма победа от четири кръга.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Атлетик – Виляреал

Двубой между съседи в класирането, който не може да го промени. Атлетик очаква финала за Кралската купа с Барселона, за да си гарантира място в Лига Европа.

Но това може да стане при победа над Виляреал, който вече е сигурен за евротурнирите. Атлетик не е губил от шест кръга, непобеден е в 7 мача на свой терен. Виляреал пък не е падал от шест гостувания.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Селта – Еспаньол

Двата отбора нямат шанс нито за евровизи, нито са застрашени от изпадане. Селта не е губил от четири кръга, а Еспаньол не е падал от пет гостувания. През сезона тимът от Виго само пет пъти не е допускал попадение на своя стадион. А Еспаньол – в пет мача въобще.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Ейбар – Кордоба

Шансовете на Ейбар за оставане в елита минават през задължителен успех над отпадналия вече Кордоба. Вече седем кръга Ейбар очаква първа победа, а Кордоба – от 19.  От 13 мача домакините не са правили реми на свой терен, а от пет въобще до реми не са стигали гостите. Победа на Ейбар има огромни шансове да бъде златна за тима.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Гранада – Атлетико

Гранада се нуждае от задължителна победа в последния мач на Атлетико като настоящ шампион на Испания. Тимът е на две точки от зоната на изпадащите и при поражение може да попадне в нея.

От седем гостувания Атлетико не е губил като гост. А Гранада не е правил реми като домакин от пет.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Малага – Севиля

Един от ключовите двубои за евротурнирите. Севиля е на точка зад Валенсия на петото място и се надява да се класира в Шампионската лига. Шанс за това има и ако спечели Лига Европа срещу Днипро.

Малага пък е на две точки зад Атлетик в битката за Лига Европа. Домакините не са правили реми от четири кръга, а Севиля не е губил от шест гостувания.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Райо Валекано – Реал Сосиедад

Съседи в класирането, които ще завършват сезона за едната чест. Райо не е падал от четири кръга, а Реал Сосиедад не е правил реми от пет гостувания. Гостите не са пускали гол само в два мача през сезона.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 19,30 ч

Реал – Хетафе

Мадридското дерби ще сложи край на сезона, след като започва 15 минути след края на всички останали мачове. По всичко личи, че това ще е прощаването на Карло Анчелоти със „Сантяго Бернабеу”.

Реал остана без нито една купа през сезона. „Кралете” не са губили от девет кръга, а Хефате не е печелил от седем.

Прогноза 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 21,30 ч по F+HD

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията