Серина се спаси на косъм, без проблеми за Джокович

Кирьос спечели дербито на младоците

Sportinglife
Sportinglife 13:10 ч., 04 Юли 2015
0
734
GETTY IMAGES

Лидерът в ранглистата и миналогодишен победител в турнира Новак Джокович победи Бърнард Томич с 6:3, 6:3 и 6:3 в среща от третия кръг на Уимбълдън.

Джокович без особени усилия стигна до победата над австралиеца след 1 час и 31 минути игра и за седма поредна година продължава да играе и през втората седмица на престижния турнир.

Джокович се стреми към своята трета титла в Уимбълдън, първата от които бе през 2011 година.

На осминафиналите Новак Джокович ще играе с южноафриканеца Кевин Андерсън, поставен под номер 14 в основната турнирна схема.

Андерсон победи Леонардо Майер в три сета - 6:4, 7:6(6), 6:3.

Ник Кирьос спечели очаквания с голям интерес двубой срещу Милош Раонич и на осминафиналите ще играе с Ришар Гаске, който отстари Григор Димитров.

Водачката в световната ранглиста Серина Уилямс се класира за осминафиналите на Уимбълдън, побеждавайки много трудно Хедър Уотсън в три сета - 6:2,4:6 и 7:5.

Уотсън, която е 59-та в световната ранглиста, водеше с 3:0 в третия сет, а след това изпълняваше сервис при резултат 5:4, но в крайна сметка отстъпи пред американската тенисистка.

Серина Уилямс, която е петкратна победителка на Уимбълдън, на осминафиналите ще играе с по-голямата си сестра Винъс Уилямс, отстранила без проблеми сръбкинята Александра Крунич с 6:3 и 6:2.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията