Ван Перси не може да си намери отбор

Холандецът започва с Манчестър Юнайтед последния сезон от договора си

Sportinglife
Sportinglife 10:15 ч., 06 Юли 2015
0
241
Getty Images

Робин ван Перси не може да си намери отбор, който да отговори на изискванията му и ще започне лятната подготовка с Манчестър Юнайтед.

Холандският нападател не е желан повече от мениджъра Луис ван Гаал, а договорът му изтича идното лято. В Англия говореха, че Ван Перси се е разбрал за четиригодишен контракт с турския Фенербахче, където страхотно впечатление остави сънародникът му Дирк Кайт.

31-годишният нападател ще разговаря с Ван Гаал, за да разбере има ли въобще шанс да се наложи пак в Юнайтед. Клубът иска трансферна сума от 12 милиона лири, за да го пусне сега.

„Мога само да кажа, че Робин отива на първата тренировка на Манчестър Юнайтед – каза агентът му Кеес Вос. – Аз съм в Холандия. Ако бяхме намерили нов клуб, щяхме да го съобщим.”

Вероятно вече и Манчестър Юнайтед е в изчаквателна позиция за Ван Перси. Все още Ван Гаал не е купил нов централен нападател.

Според различни информации неговото желание е да привлече уругваеца Единсон Кавани от Пари Сен Жермен или аржентинеца Гонсало Игуаин от Наполи. През миналия сезон Юнайтед се провали в опита да съживи кариерата на Радамел Фалкао, който вкара само четири гола. Сега обаче колумбиецът отиде в шампиона Челси.

Нападателите на Юнайтед Хавиер Ернандес и Джеймс Уилсън ще бъдат преотстъпени на други отбори.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията