Срамен спорт – епизод 37

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 09:10 ч., 03 Авг 2015
0
838
lap.bg

Днешният „самър” епизод на „Срамен Спорт” ще започнем с Титанът на подредена мисъл – Чичо Митко (Пенчо) Пенев Стратегов.

На въпрос да коментира случката с Благой в Колизеума, той отговори така:

„Аз съм ходил 2-3 пъти до тази местност, но не са ми правили забележка. Давали сме автографи на любители, с България сме играли няколко пъти - полуфинали, финали. Давахме автографи, а той сигурно е искал да остави своя автограф.”

Три прости изречения, а изпълнени с толкова истина за състоянието на родния футбол и спорт.

Няма как да не намерите абсолютна прилика с подредените мисли на Чичо Митко и нашенските спортни НЕуспехи.

Вдъхновени от мъдрите слова на Стратега на Двехилядолетието, шефовете на "Лудогорец" за пореден път показаха, че изобщо не им дреме за заслугите на футболистите с фамилни имена завършващи на „ОВ” и взеха да ги елиминират един по един от звездния си „следмолдовски” тим.

Леко срамни са нещата в Разград, след като български национали са натирени от „еврозвездата” Бруно Рибейро за сметка на пришълци от близо и далече. 

Самоубийствената тъпа кампания на тотално намразване за (уж) българския шампион, продължава с пълна сила.

В общи линии скучноват Срамен Спорт се вихреше през отминалата седмица, затова предлагам, да реабилитираме Гришо и Машо. Видно е, че без тях не може да оцелеем!

Според медиите в Русия Маша вече се оглеждала за нов мъж, който да е непрекъснато до нея и от когото да има деца, а наш (уж) Григор не се вмествал в този профил и тя останала разочарована.

Е, добър ден! Маша (бивша Наша) да не е Софка Маринова, за да чака деца, от собствени деца … или нещо подобно беше, че вече съвсем ме объркаха тези ВИП-йове!

Според слуховете, Дечко Гришко изпратил на прощаване няколко песни на Маша, като последната от тях била „Fly Аway” на Лени Кравиц.

Оф, ама тези вярно си играят на „ранен пубертет”!

И понеже сме на музикална вълна, Гришо взе, че пропя. И то като ранния Джорджано.

В (уж) забавно интервю за сайта Outside the Ball, (уж) нашия „суперстар” го накараха да пее и танцува върху песен на Backstreet Boys.

Резултатът – някакво „Кен Ли”, спрямо което Стефи Фешън звучи като Селин Дион. Важното е обаче ПиАр да се джурка, нали?

Не спират и любовните драми на българския кечист Русев. Инфото е покъртително и е предназначено основно за дебили:

Пловдивчанинът реши да изненада новата си половинка - Съмър Рей, с интересен подарък. В поредния епизод на шоуто "Първична сила" Русев се качи на ринга с русокосата красавица и я изненада с куче. Той извади животинчето от кутия, а Съмър се ухили до уши. Българинът не пропусна и да се заяде с бившата - Лана. От друга кутия той извади миризлива риба без глава. "Това си ти - студена и грозна", каза Русев. Тогава Лана се появи на ринга и му би шамар.

Целият маскарад е селски театър, разбира се, защото извън шоуто рунтавия Русев и Лана са си заедно. Тихо само, да не чуят онези с отрицателния коефициент на черепен пълнеж!

Но Русев не спря дотук през последните дни, ами взе, че заразбира и от футбол.

Българинът публикува имената на съперниците ни за световното първенство в Русия през 2018-та - Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург в "Туитър". И написа отдолу: "Изглежда, че моят национален отбор ще пропусне още едно световно".

Боже, какъв спец и пророк! Това е все едно, да прогнозираш, че един слон е по-голям от една бълха! Браво, Русев, браво Кечо!

От международния обмен научихме, че ултраси на "Утрехт" са били "депортирани" в концлагер. Клубът решил да им даде нагледен урок заради антисемитските скандирания по време на домакинския двубой срещу "Аякс", игран на 5 април. След скандала група привърженици е изпратена в превърнатия в мемориал лагер на смъртта "Вестерборк".

След визитата запалянковците се извиниха на жертвите и оцелелите в Холокоста.

Да видят какво й е на Николета Лозанова да виси нон-стоп в газови камери, скрити под кодовото име СОЛАРИУМ.

Да погледнем и какви срамотии чакат състезателите в наближаващата олимпиада в Рио де Жанейро.

Разследване на "Асошиейтед прес" показа, че водата в залива Guanabara Bay е силно замърсена и бъка от бактерии и лайна. Организаторите на игрите непрекъснато уверяват, че водата, в която ще се проведат маратонското плуване и състезанията по ветроходство от игрите, ще бъде почистена и вкарана в норми, но това така и не се случва.

С интерес очаквам новите олимпийски дисциплини:

Гребане в четворка лайновоз-каяк или синхронно плуване в урина.

Но стига толкова гадости, че има да се ближат рани.

Ясно е, че става дума за Гришо и Машо. Айде, да не се правим, а?

Откакто раздялата на хилядолетието е факт, спортните редакции не се предават и ближат ли ближат съчинения по картинки и емотикони.

Става лесно. Следи се профил на Гришо (или Машо) в социалните мрежи и се твори художествено върху всяка тяхна активност. Ето:

Само в рамките на няколко часа Григор пусна своя снимка от плажа, след това се показа обвит в растение, а също и в музей, облечен със странни дрехи.

Под странни дрехи се разбира (видях го с очите си) … РОКЛЯ! Без майтап, Гришо Безмашов до такава степен изпуши „модно”, че се е щракнал навлякъл някакъв сукман между едни картини.

„Ти отиваш там, от където аз се връщам!”, би коментирал(а) Азис(ка).

А при Маша вече спортната ни преса (за мозъци) вижда тъга:

В същото време публикациите на Шарапова продължават да са все така тъжни. След раздялата с Григор рускинята на няколко пъти се показа в мрежата, като изражението й винаги е загадъчно. По нищо обаче не личи тенисистката да има нов мъж до себе си.

О, Боже (Благой не ставай!)! Само не и тъга! Машо спри с тази загадъчност! Ако трябва изплези се на следващото фото, но не ни оставяй с празни …. хммммм, новини! Деца гладни чакат в къщи!

Иначе Кристианото Роналдо (оня с дългата шия и гела) купи сватбен подарък за агента си Джордж Мендес.

Взе му едно островче да му се намира, ако реши да се прави на Робинзон Крузо. Очаквам Абрамович да купи някой континент за жена си, а Бил Гейтс да ги утрепе накрая, купувайки Земното кълбо и Луната в бонус. Важното е да се въртят едни пари все пак!

За финал на срамноспортната седмица, България в лицето на ЦСКА вероломно нападна Израел в лицето на Ашдод и замалко да се стигне до 3-та световна война.

В приятелска (уж) футболна среща на „Армията”, в последната минута, една балтия на израелец в (подчертавам) синьо, доведе до бясно сафари между фенове и гостуващи футболисти. След яката гонка, уплашените ашдодци висяха половин час в един тунел и забавата беше пълна. Следващият път малко по-коректно, момчета!

Само за информация: „Диема Спорт” не излъчи екшъна, дори и срещу 4 лева!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията