Джокович чака Григор в третия кръг в Монреал

Труден жребий за българина

Sportinglife
Sportinglife 14:35 ч., 08 Авг 2015
0
824
GETTY IMAGES

Все още няма новини около здравословното състояние на Григор Димитров, който приключи турнира във Вашингтон с контузия в рамото.

Междувременно българинът изтегли тежък жребий за "Rogers Cup", ако бъде в състояние да играе на Мастърса в Монреал, който стартира следващата седмица.

Григор, който е поставен под №14 в основната схема започва срещу квалификант. Във втория кръг потенциален негов съперник е победителят от двубоя между Джак Сок и Адриан Манарино.

Българинът е в четвъртината на световния №1 Новак Джокович, когото може да срещне в третия кръг.

В първата четвъртина е и петият поставен Томаш Бердих, който почива в първия кръг, а във втория ще се изправи срещу победителя от мач между двама квалификанти. В третия кръг потенциален съперник на чеха е Кевин Андерсън.

Вторият в схемата Анди Мъри ще има испански съперник във втория кръг, където очаква победителя от сблъсъка между Томи Робредо и Фелисиано Лопес.

Потенциални негови съперници в третия кръг са Гаел Монфис и Фабио Фонини, които се срещат още на старта на турнира. На четвъртфиналите Мъри може да се изправи срещу Марин Чилич или Джо-Вилфрид Цонга.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията