Черно море и Лудогорец спазват традициите преди Суперкупата

"Моряците" отказаха тренировка на официалния терен

Sportinglife
Sportinglife 08:55 ч., 11 Авг 2015
0
480
Lap.bg

Отборите на Черно море и Лудогорец спазват традициите преди двубоя за Суперкупата на страната, който ги изправя един срещу друг в сряда от 20,00 часа.

Срещата ще се играе на стадион „Лазур” в Бургас.

Точно както и преди мача с Левски на финала на турнира за Купата на България, Черно море отказа тренировка на официалния терен, на който ще се играе срещата.

За престоя си в Бургас варненци са избрали и същия хотел, в който отседнаха преди мача с Левски през май.

Шампионът Лудогорец също избра за престоя си в морския град хотел, в който отсяда преди мачове за трофеи, които в последствие печели.

Тимът на Бруно Рибейро обаче ще се готви на терена на стадион „Лазур” като заниманията са тази вечер в часа на мача и утре сутринта.

От съдийската комисия определиха вчера и реферът на двубоя – Станислав Тодоров от Шумен. Асистенти ще бъдат Иво Колев и Георги Тодоров, а четвърти съдия Никола Попов.

Двата клуба са получили по 500 билета, които се продават във Варна и в Разград. Останалите входни талони са за свободна продажба.

За феновете на Лудогорец е отреден сектор А, а за феновете на Черно море сектор В. Цената на билетите за почти всички сектори е 10 лева с изключение на централните позиции в Сектор А, където билетите са малко по-скъпи – 15 лева.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията