Нерви в Мадрид

„Белите“ страдат от голова анемия, а Роналдо се забавлява на плажа

Sportinglife
Sportinglife 12:55 ч., 11 Авг 2015
0
838
GETTY IMAGES

Обстановката в Реал започва да се изнервя. „Кралския клуб“ не успя да вкара гол в последните си две контроли (срещу Байерн и Валеренга) и опасенията, възникнали след „нулите“ в мачовете с Рома и Милан се потвърдиха.

Мадридчани показват солидна игра в защита, която им липсваше в последните години (само 2 допуснати гола в седем срещи), но пък в замяна „белите“ сякаш губят онази невероятна атакуваща мощ, която демонстрираха при Карло Анчелоти.

В същите тези седем контроли Реал отбеляза мижавите 9 гола (4 срещу Манчестър Сити, 3 срещу Интер и 2 срещу Тотнъм).

КРИСТИАНО – МЕЖДУ ТЕРЕНА И ПЛАЖА

Нищо чудно, че в лагера на „Белия балет“ се настани напрежението. Отново изплуваха слуховете, че Кристиано Роналдо е бесен заради факта, че Флорентино Перес упорито залага на Гарет Бейл, появиха се и първите критични изказвания относно идеите на Рафа Бенитес. Упрекват го най-вече, че не е изяснил ролята на уелсеца в своите планове.

В същото време мнозина се почувстваха засегнати, че докато отборът се мъчеше да разчупи нулите на таблото срещу скромния Валеренга, голямата звезда – Кристиано Роналдо – качи в социалните мрежи едно видео, на което играе със сина си на плажа, с коментара „Една щастлива неделя“.

Португалецът, по думите на Бенитес, не е контузен, а просто изпитва известен дискомфорт. Затова обкръжението на дон Флорентино смята, че Роналдо трябваше да пътува за Осло и да изиграе поне едно полувреме в контролата.

БЕНИТЕС – ЗАЛОЖНИК НА ШЕФОВЕТЕ СИ

Междувременно Бенитес още не знае дали съставът, с който работи в момента, е окончателен. Той не изключва възможността да дойдат нови играчи и реши да изчака до следващата седмица, за да определи футболистите, които ще трябва да напуснат „Бернабеу“.

На всичкото отгоре продължава сагата около новия договор на Серхио Рамос. Не е ясна и ситуацията около Пепе, на когото клубът засега не е предложил никаква оферта, макар че договорът му изтича догодина.

С две думи, сезонът още не е започнал, а проблемите за Бенитес вече се трупат. В същото време Барселона започва похода си към т. нар. „секстет“ – шестте трофея, които „каталунците“ могат да спечелят този сезон.

Източник: „Ел Мундо Депортиво“

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията