Инголщад дебютира с победа

Шалке с първи успех като гост през 2015 година

Sportinglife
Sportinglife 18:55 ч., 15 Авг 2015
0
629

Инголщад, дебютантът в Бундеслигата, започна новия живот с победа. Малкият баварски тим е под №54 в историята на германския елит и триумфира с 1:0 като гост на Майнц. Лукас Хинтезеер вкара изторическия гол в 66-ата минута. Като по стара лоша традиция българският национал Тодор Неделев не бе в групата на Майнц.

За първи път през 2015 година Шалке успя да спечели като гост. На старта на новия сезон „кралско-сините” надиграха Вердер с 3:0. Автогол на Тиодор Селаси, Ерик Чупо-Мотинг и Клаас Ян Хунтелаар донесоха трите точки в дебюта на треньора Андре Брайтенрайтер.

Участникът в Шампионската лига Байер също тръгна с триумф – 2:1 над Хофенхайм. Гостите откриха резултата чрез Стивън Цубер, но Щефан Кислинг и Юлиян Бранд обърнаха резултата в полза на „аспирините”.

Завърналият се след 33 години в Бундеслигата Дармщад направи 2:2 у дома с Хановер. Домакините два пъти повеждаха – чез Марсел Хелер. Но Чарлсон Беншоп и Айтак Сулу изравняваха. За Хановер дузпа изпусна Мевлут Ердинч.

Херта спечели с 1:0 на терена на евроучастника Аугсбург. Холандецът Саломон Калу, бивш играч на Челси, вкара от дузпа в 48-ата минута. И двата отбора получиха червени картони през второто полувреме. Първо бе изгонен Раул Бобадиля от домакините, а после Рой Бееренс от гостите.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията