Искаме си футбола обратно!

До господин Михайлов, господата от политиката, бизнеса и клубовете

Sportinglife
Sportinglife 08:45 ч., 09 Сеп 2015
0
2463
Lap.bg

Искаме си футбола обратно!

Отправяме този апел в сянката на поредните провали на националния тим, скандали около един от двата ни най-големи клуба и неясноти около другия.

Ясно е, че ситуацията във футбола ни... е всичко друго, но не и ясна.

Нека всеки фен, независимо от кой отбор е, да се замисли - харесва ли му дереджето на играта у нас, както и обликът на неговия любим тим.

Харесва ли ви, че БФС взима решения по буквата на някакъв дървен правилник, без въобще да се съобразява с истинските нужди на играта, играчите и феновете?

Мачове се играят в невъзможни часове заради тв излъчване. И не ни говорете, че "така било по целия свят". Там криза с празни стадиони няма.

И тв правата струват милиони, че и милиарди.

По-добре без мачове по телевизията, но да се върне гладът на хората да гледат футбол наживо.

Харесва ли ви отношението на ръководителите на БФС, които не ходят на мачове?

Допада ли ви, че глобата за 2 запалени факли от агитката е 3000 лева, а тази за червен картон - 250? А например Козмин Моци и средният му пръст пред тв камерите и публиката в Ловеч, са оценени пак на толкова - 3000 лв.

Готино ли е, че феновете на Берое трябва да пътуват за мач в Разград в 20 ч вечерта в делничен ден?

Или че ЦСКА, който в момента събира повече публика от отборите в "А" група, е натиснат да рита в 15,30 ч на обяд на 36 градусова жега?

Приятно ли ви е, че новините в спортните (почти изцяло не такива) ежедневници от месеци насам изглеждат повече като предизборна агитация?

Кой докара нещата до това битките Домусчиев-Пеевски-Ганчев-неизвестно още кой да са по-важни от това дали червените, сините или зелените ритат най-добре топка.

Хубави ли са мачовете у нас?

Гледате ли ги по платения канал, който ни изнудиха да си включим за 48 часа през пролетта, извивайки ръцете и на операторите?

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията