Хамилтън пие и пее в Ню Йорк

Пилотът изпълни своя песен в популярен клуб

Sportinglife
Sportinglife 16:35 ч., 12 Сеп 2015
0
931
Getty Images

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън планира сериозно навлизане в музикалния бизнес, като британецът вече зарадва почитателите си с първи стъпки в тази посока.

Първо, веднага след като получи наградата на списание GQ за „Спортист на годината” – за втора поредна година, Люис обяви пред медиите, че планира съвместни проекти с рапъра Drake и уточни, че основно става въпрос за съвместни записи в студио и може би издаване на албум, в която пилотът също ще пее.

След това Хамилтън покори нюйоркския клуб „1 Oak” с изпълнение на своя песен. Парчето се казва „Look it at you, look it at me” и се оказа непознато за широката публика. Люис се изяви на сцената на клуба в 4,30 часа сутринта в петък, а преди това посетителите на заведението останаха учудени от факта, че той пие водка направо от бутилката. След това обаче Хамилтън излязъл без да се поклаща на сцената и успял да изпълни чисто песента, като мнозина обясниха, че изпълнението му е била „като на караоке”.

Преди да стигне до „1 Oak” Хамилтън, който е в Ню Йорк заради седмицата на модата, беше засечен заедно с Риана в друг клуб – „Up&Down”. А още преди това, точно преди да замине за Щатите, Люис беше на вечеря с бившата приятелка на Марио Балотели Фани Негуеша.

По време на състезанията Хамилтън упорито отказва да коментира личния си живот, а във Формула 1 кампанията му за спечелването на третата му световна титла върви перфектно – в неделя на „Монца” Люис взе седмата си победа от 12 старта този сезон и вече има 53 точки аванс пред своя съотборник в Mercedes Нико Розберг.

По време на лятната пауза във Формула 1 Люис се озова на Риана, която медиите упорито спрягат за неговото ново гадже, а някои анализатори бяха смутени от снимките, на които пилотът танцува гол до кръста, с пура и чаша уиски в ръка. Сега ще видим какво ще кажат за бутилката водка в Ню Йорк.

След подновяването на сезона обаче Хамилтън смълча всички свои критици с невероятно силно представянето в Гран при на Белгия, а след това записа още една победа на „Монца” и мнозина са на мнение, че спечелването на третата му титла е въпрос на време и Розберг няма да успее да направи нищо, за да го спре.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията