Срамен спорт – епизод 43

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Sportinglife
Sportinglife 18:10 ч., 21 Сеп 2015
0
1858
Instagram

Мъка! Мъкаааааааа :(

Имаме нужда от психолог! Губим Гришо, Дами и Господа!

Губим клошарския му сив анцуг и онези селфита с главата надолу в градския транспорт на Лондон и други места с градски транспорт по Планетата. Ето цялата притеснителна вест:

Сривът при Григор Димитров продължава с пълна сила. Със сигурност 2015 година е най-лошата, откакто той е професионален тенисист. Пълен провал и в личен план, след като се раздели с Мария Шарапова. Гришо съвсем се е затворил в себе си. Не комуникира с никого. Зарязал е роднини и приятели, а отскоро си е наел и психолог.

Днес психолог, утре психопат ... губим Гришо! Нацията е в колапс!

Добре дошли в „Срамен спорт”!

Измамен спортен оптимизъм и патриотизъм тука забравете!

И гледайте да не ви бият по главата!

Като австралийският боксьор Дейви Брауни, който почина четири дни след като беше нокаутиран от филипинеца Карло Магали в мач от категория "супер перо" в Сидни.

28-годишният Брауни рухнал на пода 30 секунди преди финалния гонг на последния 12-и рунд. В продължение на четири дни лекарите се борили за живота му, но накрая австралиецът издъхнал.

Ами, сори, ама не ми е жал! Това е все едно да се наредиш на опашка, за да те удрят с чук по главата и после да се вайкаш. Този спорт е МАЛОУМЕН откакто някой психопат го е измислил. Точка!

През отминалата седмица Министърът на младежта и спорта Красен Кралев реши да въведе нацията в ред и обяви война на Шишковците!

Според него българите имат сериозен проблем със затлъстяването, като 80% от хората в активна възраст между 18 и 60 години не се движат. 75% от тях не упражняват никаква физическа активност, а особено тежко е положението при децата. 18% от тях са с наднормено тегло, а 8% страдат от затлъстяване.

С тези зловещи статистики, Кралев тотално беше намразен от няколко милиона баби в „Страната на ситите внучета”.

А бабите връщат тъпкано на избори!

Новините от съседна Сърбия са ... „БОЖИ” новини!

Сръбският Blic.rs съобщи, че българинът Божинов е сърдит на медиите.

След срещата с АЗ Алкмаар Валери Божинов излязал от съблекалнята и търсил журналиста, „който го плюе“, с думите „дали нещо е сгрешил или дължи на някого пари“ и въпроса „какво има против него“.

Божинката взе да проявява характер! През януари очакваме смяна на отбора. Младостта си отива, а още не е закръглил бройката на 555 (приблизително).

Шотландия пък има нужда от помощ ... и много сапун!

Сериозен хигиенен проблем мъчи местния футбол, стана ясно, след като от "Селтик" пуснаха официално писмо, с което молят привържениците си да се къпят, преди да идват на мачове. Според свидетели най-голямата смрад се носи на централната трибуна на "Селтик Парк", където явно се събират най-много смрадливци в зелено и бяло.

"Къпете се, преди да дойдете на стадиона", гласи съвсем не галантното послание към феновете.

Е, кога успяха да променят маршрута на автобус 72 в София, че чак да спира и в Шотландия?

Но да се върнем към „Заветите на Министър Кралев”. Кралска фамилия, ейййййй! Освен Шишковците, той започна да тормози и Хакерчетата.

- Спортът е не само здраве, но възпитава силни личности и силни характери - обясни министърът. - Затова загасете компютрите и излезте навън да спортувате.

А играчите на „ФИФА”, „Нийд Фор Спийд” и други подобни, го гледаха тъпо, тъпо и още по-тъпо, чудейки се какво се случва тук!?!? И защо този чичо ги гони от удобните им стаи, за да ги хвърли на изгладнели кучета и бежанци по улиците!?!?

Иначе кризата удари и НБА – нещо като Шампионската Лига по футбол, ама позьорите там са двуметрови негри, които цъкат баскет.

Някой си Рондей Холис-Джеферсън от"Бруклин Нетс" се оплака, че заплатата му от 1,33 млн. долара годишно не му стига да си наеме жилище в Ню Йорк.

И беднякът-милионер си взел квартира чак в Ню Джърси и то с двама съквартиранти, за да делят наема. Мъка и мизерия ви казвам! Това 1 330 000 $ пари ли са за 12 месеца. Сигурно не му дават и 13-та заплата на момчето?

Междувременно Благо Джизъса се ожени за своята приятелка Есмер Омерова. Бляскавата им сватбена церемония се състоя в Москва.

В първата брачна нощ, клетата булка сигурно дълго се е чудела, защо не махне тази шарена библейска пижама от себе си ...

У нас пък треньорът на "Добруджа" Димчо Ненов се оплака, че разполага с едва 12 здрави футболисти и няма никакъв шанс да обърка състава срещу „Банско”. Иначе футболът ни продължава да е мега-хипер-ултра ПРОФЕСИОНАЛЕН.

Хокеистът на "Вашингтон Кепитълс" в НХЛ Александър Овечкин пък получи млеконадоен подарък по случай 30-ия си рожден ден.

Тв каналът "Звезда" се свърза с хокеиста по интернет, за да му честити рождения ден и да му покаже в ефир подаръка - жива, рунтава овца.

Човекът обаче се оказал по-разумен от Благо Наш и вместо да се жени за подаръка си, го изпратил на родителите си, да му го гледат на село.

Капитанката на женския национален отбор на Иран Нилуфар Ардалан ще пропусне шампионата на Азия по футзал в Малайзия, след като мъжът й й забранил да пътува.

Той просто й скрил паспорта, за да си седне на задника и да си гледа детето, което тръгва на училище в първи клас.

Трудно ми е да си представя дори ... футзал за жени в Иран. Някакви неща, завити в черни чаршафи, ритат топка в зала! Брррррррррр!

Срамна работа!

До скоро! Отивам да видя дали закриха ЦСКА-то!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията