Без промени в ръководството на волейболната федерация

Двама от тримата кандидати за президент се отказаха

Sportinglife
Sportinglife 15:15 ч., 03 Окт 2015
0
1168

Инж. Данчо Лазаров остава президент на българската федерация по волейбол до 2018 г. Това реши Общото събрание на централата, което се състоя в Пловдив.

Настоящият шеф на БФВ на практика остана единствен кандидат за поста след като още преди ден кандидатурата си оттегли считаният за представител на опозицията Красимир Илиев. Той направи това с официално писмо до клубове и медии, като предложи и промени в Устава на федерацията. Настояването му бе те да бъдат гласувани на Общото събрание, за да се осигури по-прозрачно управление.

Тази сутрин преди началото на сбирката в Пловдив от битката се отказа и Любо Ганев. Той обаче отказа да обясни с какви мотиви променя решението си да се опита да заеме поста.

Така настоящият шеф на федерацията бе единствената алтернатива пред делегатите и логично отново заема поста.

Промени бяха направени единствено в състава на Управителния съвет. На местата на досегашните членове Красимир Илиев, Илия Илиев и Иван Сурков влизат Христо Драмов, Евгени Иванов и Александър Александров.

Останалите в управляващия орган ще бъдат инж. Данчо Лазаров, Петър Кънев, Иван Тодоров, Верка Николова, Владимир Димитров, Пенчо Ангелов, Витка Дончева, Любомир Ганев, Тодор Дапев, Милко Багдасаров, Радко Тумбев, Борислав Кьосев, Сашо Везенков, Станислав Николов, Деко Григоров, Николай Григоров, Иван Сеферинов, Илия Динков, Любомир Герасимов, Валери Андреев, Огнян Герджиков, Иван Чомаков,

Гласувани бяха и промени в Устава на федерацията.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията