Агуеро вкара 5 за 20 минути

Аржентинецът изостана малко от Роберт Левандовски

Sportinglife
Sportinglife 18:55 ч., 03 Окт 2015
0
129

Серхио Агуеро направи неуспешен опит да бие постижението на Роберт Левандовски – вкара пет гола „само“ за 20 минути при разгромната победа на Манчестър Сити с 6:1 над Нюкасъл. Между първото и второто попадение на аржентинеца обаче имаше и почивка на стадиона.

Агуеро изравни за 1:1 в 42-ата минута направи 2:1 в 49-ата, а в 62-ата оформи своя „петоъгълник“. Шестият гол за Сити бе на Кевин де Брюин, а за „свраките“ резултата откри Александър Митрович, с което само ядоса „гражданите“.

В битката на новаците дебютантът Борнемут изпусна Уотфорд – 1:1 у дома. В 85-ата минута Глен Мъри не може да вкара от дузпа. Преди това той отбеляза за 1:0 след половин час игра, а Одион Игхало изравни секунди преди почивката.

Лестър продължи феноменалното си представяне, започнало от април и спасението от изпадане. Сега „лисиците“ сразиха с 2:1 като гост Норич. Джейми Варди от дузпа и Джефри Шлуп направих 2:0 до 48-ата минута. Чак накрая Диумерси Мбокани намали за новака.

Неволите на Съндърланд продължиха с 2:2 у дома срещу Уест Хем. „Черните котки“ поведоха с 2:0, но не успяха да задържат преднината и са последни в класирането. Стивън Флечър и Джърмейн Ленс отбелязаха двата гола за Съндърланд. Карл Дженкинсън намали, а след това Ленс бе изгонен.

Това помогна на новото попълнение на Уест Хем Димитри Пайе да отбележи изравнително попадение.

Астън Вила също очаква тежки месеци, след като падна у дома от Стоук.

Марио Арнаутович вкара единствения гол в мача в 55-ата минута – 1:0.

Кристъл Палас продължи да се доказва като костелив и корав орех особено на свой терен. Лондончани сразиха Уест Бромич с 2:0. В последните 20 минути първо Яник Боласие, а после Йоан Кабае от дузпа донесоха трите точки.

В Чемпиъншип вратаря Димитър Евтимов остана резерва за Нотингам, който падна с 0:1 у дома от Хъл.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията