Фернандо Торес се завръща в Атлетико (Мадрид)

„Най-накрая се завръщам у дома. Благодаря на всички, които направиха тази мечта да стане реалност”, написа Торес.

Sportinglife
Sportinglife 13:00 ч., 29 Дек 2014
0
165
Getty Images

Бившият нападател на Ливърпул Фернандо Торес ще се завърне в родния си клуб Атлетико (Мадрид). Новината бе потвърдена от нападателя в социалните мрежи днес по обед.

„Най-накрая се завръщам у дома. Благодаря на всички, които направиха тази мечта да стане реалност”, написа Торес.

В момента нападателят е на почивка в Дубай. Той ще пристигне в испанската столица на 2 януари, на следващия ден са предвидени медицинските прегледи. Официалното представяне на Ел Ниньо на „Висенте Калдерон” ще се състои на 4 януари.

От клуба също вече приветстваха Торес с Добре дошъл у дома. Надписът се появи в официалните профили на Атлетико в социалните мрежи, както и на официалната страница на клуба в Интернет.

30-годишният Торес идва в Атлетико (Мадрид) като преотстъпен от Милан и ще носи червено-бялата фланелка до лятото на 2016 година. От 1 юли 2016-а пък Ел Ниньо става свободен агент и може да продължи да играе край Мансанарес.

Сделката ще бъде официализирана на 5 януари, когато отваря трансферният прозорец в Италия.

Фернандо Торес е продукт на школата на Атлетико и дебютира с първия тим на 17-годишна възраст. 30-годишният Торес има 214 мача и 82 гола с екипа на "червено-белите" в периода 2011-2007 година и след седем години и половина се завръща в отбора. През 2007-а нападателят премина в Ливърпул, а през 2011-а в Челси.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията