Рома – гениалност и безумие

Кошмарната защита на „Вълците“ съсипа шоуто на Де Роси, Пянич и Жервиньо

Sportinglife
Sportinglife 07:45 ч., 21 Окт 2015
0
1239
Getty Images

Рома продължава без победа в Шампионската лига след невероятния, сюрреалистичен мач в Леверкузен, завършил 4:4.

Капитанът Даниеле де Роси се отчете с две попадения, босненският плеймейкър Миралем Пянич вкара четвърти гол от фаул от началото на сезона, котдивоарецът Жервиньо скри топката на смаяната защита на „Аспирините“. Всичко това обаче не стигна на „Вълците“ заради късното влизане в мача и невероятните гафове на защитниците.

ФАНТАСТИЧНИЯТ КАПИТАН

В събота срещу Емполи Даниеле де Роси отпразнува с гол своя мач №500 с екипа на Рома. Усещането явно му е харесало, защото срещу Байер капитанът се разписа на два пъти – нещо, което не бе правил досега в Шампионската лига.

Франческо Тоти явно вече ще играе по-малка роля за „джалоросите“, но римляните нямат никакви проблеми с лентата. Де Роси е готов да бъде лидер на този тим, но за съжаление изявите му не стигнаха за победа.

ВЪЛШЕБНИЯТ СТРЕЛЕЦ

Когато Наинголан спечели прекия свободен удар малко извън пеналта на „Аспирините“, всички тифози на Рома си помислиха едно и също: „Хайде, Миралем, прати я под сглобката!“ А босненецът това и направи.

В момента Пянич безспорно е най-добрият изпълнител на фаулове в Европа. За него това е четвърти гол от статично положение през сезона, досега той бе наказал Юве, Карпи и Емполи. Плеймейкърът се отчете и с асистенция при попадението на Де Роси за 2:2.

Източник: Гадзета дело Спорт

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията