Роналдо: Обвинението, че използвам обидно определение за Меси е абсолютна лъжа

Изпитвам уважение към всички мои професионални колеги и Меси не е изключение

Sportinglife
Sportinglife 12:00 ч., 12 Ное 2014
0
51
Getty Images

Кристиано Роналдо отрече твърденията на кореспондента на "Скай Спортс" и вестник "Ас" Гийем Балаг, че нарича Лионел Меси "копеле" в неформална обстановка.

"Обвинението, че използвам обидно определение за Лионел Меси е абсолютна лъжа и оторизирах адвокатите си да предприемат съответните мерки срещу отговорните лица. Изпитвам уважение към всички мои професионални колеги и Меси не е изключение", написа нападателят на Реал Мадрид във своя профил във Facebook.

В своя книга Балаг твърди, че знае за обидното обръщение на португалеца към нападателя на Барселона от няколко футболисти на Реал. Роналдо дори наричал "копелета" всички, които говорят за неговия най-голям конкурент за "Златна топка".

"Роналдо, вероятно като симптом на незрялост, белязал толкова много футболисти, смята за необходимо да представи един смел образ пред своите съотборници, да не се страхува от Меси и да се изправи пред предизвикателството. Всичко при него е в стил мачо, всичко е много изкуствено. И заради това, по думите на някои играчи на "Реал", CR7 има прякор за него - "копеле". И ако някой в клуба говори за Лео, той също го заклеймява като "копеле", пише популярния испански журналист в своята книга.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията