Варди се чуди в Холивуд луди ли са

Джейми пита сценариста на филма за него дали е с ума си

Sportinglife
Sportinglife 13:30 ч., 24 Март 2016
0
983
GETTY IMAGES

Джейми Варди сподели, че е бил шокиран от плана да се направи холивудски филм за неговата кариера, която го превърна в в Пепеляшко на футбола.

Британецът Ейдриън Бътчарт е сценарист и продуцент на лентата, която ще разказва за възхода на нападателя на Лестър от аматьорските лиги до националния отбор на Англия.

„Аз се срещнах с Бътчарт и, казвам направо, го попитах дали е с ума си – коментира Варди. – Първо прочетох новината за филма за мен във вестниците и не повярвах.

Обаче по-късно се изясни, че това е истина.

Всичко зависи от екипа. Ако Бътчарт действително иска да заснеме този филм, аз не мога да направя нищо.”

Варди е на 29 години, а едва на 27 дебютира във Висшата лига, но вече докосва титлата и има запазено място в състава на националния отбор за Евро 2016.

Джейми има 19 гола и 6 асистенции за сезона.

За сравнение – през 2011/2012 г. бе с 30 паунда седмична заплата във Флийтууд Таун в Нешънъл лийг, петото ниво на футбола в Англия.

Бътчарт се прочу с филмите „Гол!” и „Гол 2” за възхода на испанчето Санти Мунес до световна звезда, като в снимките се включи и Дейвид Бекъм.

„Дисни” продуцира лентите, а за Варди наред е „Уорнърс брадърс”, друг холивудски гигант.

Джейми обяви, че иска да види Вини Джоунс в главната роля, но медийни клюки тиражираха имената на Мат Деймън, Леонардо ди Каприо и още няколко звезди от по-дребна величина.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията