Тонев: Искаме титла, купа и добро представяне в Европа

Сериозни цели пред Люпко Петрович

Sportinglife
Sportinglife 17:00 ч., 20 Май 2016
0
179

Председателят на Управителния съвет Иво Тонев постави целите пред новия старши треньор Люпко Петрович - титла, купа и достойно представяне в Европа.

Той обясни, че сръбският специалист е бил привлечен, за да доразвие стила на игра на отбора и да придаде допълнително самочувствие на футболистите.

"Решението за Стойчо Стоев беше взето с единодушие, с което беше взето това за Люпко Петрович. Промяната е с цел да бъде развит нашият отбор, да има самочувствие и да бъде доразвит стилът на игра, изграден от Стойчо Стоев.

Може би тук е моментът да му благодарим, че той и спортният директор се справиха с трудната ситуация, пред която бяха изправени. Трябва да надграждаме и по тази причина се спряхме на човек с изключителен опит, който е постигнал успехи в различни отбори, включително Левски. Промяната е с цел по-добро бъдеще за Левски и очаквам да бъде подкрепена", каза председателят на УС на клуба. 

"Изискванията към Люпко Петрович са ясни - шампионска титла, купа и добро представяне в европейските турнири. И не на втори план - да бъдат развити нашите футболисти и собствените кадри, добри треньори, на които да разчитаме в бъдеще. Нашите очаквания към него са свързани и с това", добави Тонев в интервю за клубната телевизия.

"Нашите фенове би трябвало да оценят работата на Петрович в зависимост от това какви резултати ще постигне, а не от подмятанията или подхвърлянията на различни хора, които гравитират и се стремят да всяват смут не от вчера, а няма да спрат и утре", добави той.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията