Де Хеа - продуцент на футболно порно?

Испанският лагер се разтресе от скандала с продуцента на филма за възрастни Торбе

Sportinglife
Sportinglife 09:35 ч., 11 Юни 2016
0
1080
GETTY IMAGES

Скандалът на лятото е готов и ще разтърси испанския лагер до основи.

Давид де Хеа е уличен от защитен свидетел в организирането и плащането на оргия на играчи от младежкия тим на Ла Роха и пет добре печелещи момичета, които не са точно проститутки.

Случката се е разиграла в Мадрид през 2012-а, когато тимът до 21 години се е готвил за поредния мач.

И вероятно не е била единствена, защото едно от момичетата е дало показания пред полицията в Мадрид, че е била канена и е пътувала и до Манчестър, където Де Хеа играе за Юнайтед.

Историята е прозаична.

На двудневен лагер на младежите на Испания Де Хеа, Икер Муняин (Атлетик Билбао) и трети играч, за който испанските онлайн издания подозират, че е Иско от Реал, се свързват с момичета от групата на известния в страната скандален порно продуцент Торбе.

Той е по-скоро нещо като сводник - събира двойки в хотели и снима как правят секс, сам участва в актовете и видеата му са доста популярни сред любителите на жанра.

Торбе държи и нещо като базов лагер с момичета, които са готови да пътуват до всяка точка на Испания (и не само) за екшън.

Но една от тях се е оплакала, че е била насилвана от футболистите, въпреки че доброволна е отишла в хотела им през 2012-а.

Именно затова се подозира, че точно Торбе е свидетелят, който е издал цялата история.

Публикувани са откъси от чатове в Whatsapp, в които играчите си пишат с момичетата преди и след случката.

Обвинението е за сексуално и физическо насилие, а Де Хеа и Муняин са в официалната преписка по него.

Вратарят продуцирал цялата среща и сцените в нея, а вероятно всичко е било и заснето - обичайна процедура при момичетата на Торбе.

Третото име още се пази в тайна.

Новината разтърси лагера на испанците на Евро 2016, където се очаква Давид да е титулярен вратар.

"Не знам нищо, това е пълна лъжа - каза Де Хеа. - Играех на плейстейшън, когато ми казаха. Нямам нищо общо, предупредих съотборниците ми, треньора Дел Боске и семейството ми да не вярват."

"Трябва да му вярвам", призна селекционерът на Испания.

Но в Мадрид медиите са притеснени и зоват за внимателно преценяване на ситуацията - дали Де Хеа да пази в мачовете, а и дали да не бъде върнат у дома.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията