Дечев: ЦСКА е по-жив от всякога

Поредното мнение в референдума на феновете в Sportinglife.bg отново е на цесекар

Дечев 23:45 ч., 15 Юни 2016
0
3696
Lap.bg

Читателят ни, представил се само като Дечев, прати чрез рубриката "Стани автор" мнението си за референдума, обявен от Sportinglife.bg с въпрос  - Какъв ЦСКА искате?

ЦСКА не е дружество, записано в търговския регистър под някъв номер.

ЦСКА не е АД , ООД, ЕООД и т.н., ЦСКА е идея зародена в поколения наред от 1948-а насам, че и даже от 1923-а.

Но за някои тази "идея" е възможност да преследват собствени цели и да се облажат около още неизстиналия труп на смъртно ранения гигант.

В последно време се забелязва как хиените и чакалите които са на печалба през последните 10-15 години от ЦСКА искат оздравяване, защо ли?

Обикалят весници , списания и разни сайтове да обесняват какви големи цесекари са, а всъщност са като фурнаджийски лопати и децата вече не им вярват.

Защо Лъчо Танев сега се отказва от парите които има да взема , сам ли е взел това решение или някой друг му е подсказвал.

Ами синдика, баба Дора колкото и да се мъчи да скрие , че лобира към Божков да вземе със съда да сезират прокуратурата и Томов, Титан и всички около тях , да им се потърси отговорност за тези задължения.

Сашо Манов - "ЦСКА е като птицата Феникс , ние няма да загинем, ние няма да умрем. Докато съществува света, ЦСКА ще бъде."

Дами и господа, ЦСКА е жив, по-жив е от всякога колкото и на някой да не им се иска и да ги боли от този факт.

Това е марката ЦСКА способна да прави чудеса с история която те кара да настръхнеш, история която никой неможе да ти отнеме , която е неделима част от нас.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията