11-те разочарования на европейското

Играчи с класа и репутация, от които се очакваше много повече

Sportinglife
Sportinglife 08:35 ч., 09 Юли 2016
0
972
GETTY IMAGES

Ден преди финала на Евро 2016 е ясно - никой от французите или португалците няма от какво да се срамува с представянето си.

Двата тима стигнаха до последния мач, което е целта в турнира. Но кои играчи искат бързо да забравят (а може и вече да са го направили някъде по плажовете) Евро 2016?

Ето 11 от тези, от които очаквахме много, а показаха малко.

Джо Харт (Англия)

Куриозното при него е, че Лео Меси го нарича феноменален и си разменя фланелката всеки път, когато играе с Барса срещу Сити. Но в Англия от години го броят за надценен. Пази солидно за Сити, но дойде ли момент да облече фланелката на родината... Има нещо сбъркано с английските вратари на големи първенства.

Харт пусна 4 гола от 9 точни удара в рамката на вратата му. Можеше да спаси поне 3 от тях.

Серхио Рамос (Испания)

Скъсаха се да го хвалят след сезона с Реал, бил помъдрял и узрял. Лидер. ОК, но с играта му на европейското тези думи малко увисват във въздуха.

Оставяме настрана дузпата, която определи съдбата на отбора - изпусната срещу Хърватия и пратила испанците в по-силния поток. Срещу Италия на осминафинала бе надигран тотално от Пеле и Едер.

Дейвид Алаба (Австрия)

Игра в полузащитата на родината си, но го нареждаме при бранителите, какъвто е по призвание. Без значение поста, бе неефективен и разочароващ, а от него Австрия чакаше да поведе отбора.

Гари Кейхил (Англия)

Удивително е как преди година след титлата на Челси го сочиха за най-солидният защитник в Англия. Днес е напълно загубил самоувереност, греши елементарно и дори не е титуляр в клуба му.

Срещу Русия го нямаше никакъв и Англия допусна гол от единствената опасност пред вратата си. Срещу Исландия... да не започваме тази тема.

Бастиан Швайнщайгер (Германия)

Много слаб, с изключение на едни десетина минути като резерва срещу Украйна в първия мач, когато вкара и гол. Никакъв ефект от появяването му в следващите двубои, изпусна една от дузпите срещу Италия, а срещу Франция на полуфинала бе бледа сянка на себе си. И за десерт направи дузпата, която промени тотално хода на мача.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията