Залцбург няма да сбърка в Грац (Видео)

Цветомир Лазаров с прогнози за Рекордьорите

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 10:00 ч., 22 Юли 2016
0
794

Цветомир Лазаров с две прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Щурм Грац - Залцбург 2 за 2.20

Миналата година Щурм бе сред неудобните съперници на шампионите и двата двубоя през пролетта завършиха наравно. В летните контроли обаче отборът бе доста неубедителен, а това се видя и в първия официален мач за сезона - гостуванета на третодивизионния Стадлау, което бе спечелено много трудно с две късни попадения, едното от които в 4-та минута на довавеното време.

От друга страна Залцбург премина лесно през съперника си за купата и постигна две победи в квалификациите на Шампионската лига, в които не допусна гол срещу латвийския Лепая. Отделно на страната на "двойката" е и статистиката. За 10 години Щурм е победил един-единствен път Залцбург у дома за първенството, така че на 2.20 си заслужава да се пробва успех на шампионите.

Лех - Заглембе 2 с хендикап + 1 за 1,90

Есберг - Копенхаген 2 за 1.55

За Копенхаген вече стана въпрос, че и тази година може да се търси смело да размазва съперниците в датското първенство. През миналия сезон столичани откъснаха преследвачите и за целия шампионат записаха едва 4 загуби. В първите си три официални мача през новата кампания Копенхаген вкара 12 гола и допусна 0.

Интересно е, че в последния кръг на миналото първенство Копенхаген гостува именно на Есберг и взе това, което взима почти винаги от този съперник - 3 точки след 4:1. Ще трябва да се обърнем към най-паметливите статистици за последните успехи на Есберг над Копенхаген у дома за шампионата, но не са повече от 1-2 за десетилетие. Така че - твърда "двойка" без замисляне.

Бонус - комбо

Коринтианс - Фигерензе 1 за 1.45
Риека - Истра 1 за 1.22
Розенборг - Хаугесунд 1 за 1.40

общ коефициент - 2.48

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията