Лудогорец няма да изпусне Звезда в Разград

Динко Гоцев с три прогнози за Рекордьорите

Динко Гоцев
Динко Гоцев 08:40 ч., 24 Юли 2016
0
802
Lap.bg

Динко Гоцев стреля в три прогнози от Шампионската лига.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Лудогорец - Цървена звезда 1 за 1,85

Принцип ми е рядко да предлагам коефициенти под 2.00, което носи със себе си и рискове. Този път обаче се насочвам към мача на българския шампион - най-добре познат ми в момента с преки впечатления.

Гледах 3-4 пъти Лудогорец през лятото в контроли и срещу Младост, нямам съмнения в пределната мотивация и класата. Гледах и Звезда в реванша срещу Валета - в Разград този тим ще има големи проблеми да си тръгне непобеден.

Динамо Загреб - Динамо Тбилиси домакините да вкарат и в двете полувремена за 2,05

Трудно ми е да видя друго освен домакинска победа, като на "Максимир" този път няма да има странен сценарий, както бе срещу Вардар. Домакините са изключително опитни в квалификациите за груповата фаза, знаят, че трябва да приключат интригата още в Хърватия и ще го сторят - като ясно ми се очертават контурите на ранен гол и довършване на съперника след почивката.

Аякс - ПАОК 1 и над 2,5 гола за 2,75

Аякс ще търси голове у дома, защото познава атмосферата на "Тумба" от гостуването си там преди 6 години, завършило 3:3.
ПАОК никога в своята история не е елиминирал холандски отбор - пет от пет отпадания в пряка елиминация. Но често вкарва голове като гост, включително и в споменатия дуел от 2010-а (1:1 в Амстердам), който бе на същия етап от пресявките в Шампионската лига.
Затова - победа на домакините с покрита линия над 2,5 гола в мача.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията