Спартак има сили да бие в Кипър (Видео)

Цветомир Лазаров с две прогнози от Лига Европа

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 14:45 ч., 27 Юли 2016
0
607
Lap.bg

Цветомир Лазаров предлага два знака от Лига Европа.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

АЕК Ларнака - Спартак Москва 2 за 2.10

Винаги е опасно, когато кипърци и руснаци правят общ бизнес, но Спартак Москва вероятно ще започне официалния си сезон с победа на Острова на Афродита. Московският гранд се представи доста убедително в контролите, а освен това похарчи и около 17 млн. евро за нови попълнения.

13 от тях отидоха за дефанзивния полузащитник Фернандо от Сампдория, който ще внесе още сигурност в състава на треньора Дмитри Аленичев. Куинси Промес е в страхотна форма и се разписа във всички контроли, а освен него Спартак разчита на Зе Луис, Ивелин Попов, Лоренцо Мелгарехо и други качествени играчи. Тази класа трябва да стигне за победа още в първия мач над АЕК.

ИФК Гьотеборг - ХИК Хелзинки 1 за 1.50

Гьотеборг са в борбата за титлата в Швеция само на една точка зад втория Малмьо. У дома отборът е с 5 победи и два равенства с едва 6 допуснати гола. ИФК се намира в отлична форма и в предишния кръг си изпати полският Пяст Гливице. Шведите си свършиха работата като гости и след 0:3 без напрежение изиграха протоколен мач за 0:0 у дома.

От друга страна ХИК ни бе пред очите с представянето си срещу Берое и няма да е пресилено, ако кажем, че нещата там бяха на кантар. Сега ИФК е домакин в първия мач и ще се опита да реши двубоя пред своя публика. Победата за домакините изглежда твърде вероятна.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията