Селтик ще страда в Израел

Жаклин Михайлов с три прогнози за реваншите в Шампионската лига

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 19:10 ч., 22 Авг 2016
0
667
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов е избрал три прогнози за реваншите в Шампионската лига.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Водеща прогноза

Апоел Бер Шеева - Селтик 1 ДНБ 1,80 (2:5)

Всъщност равенството няма залог си е чиста застраховка. Мачът според мен е безпроблемна победа за домакините. Проблем е как ще изчистят трите гола разлика в полза на Селтик от първия мач.

Селтик са най-трагичният гост в турнирите. За 20 години я имат три-четири успеха навън, я не! Категорично няма как да спечелят в Израел, а равенството е някаква съвсем далечна хипотеза.

Втори избор

Легия - Дъндолк под 2,5 гола за 1,90 (2:0)

Легия си опече работата и е по-сигупрен участник в групите дори от Лудогорец. Дъндолк хвърлиха бомбата срещу БАТЕ, но осигуряването на мачове до декември явно ги удовлетворява напълно. А и щеще да е малко пресилено да попаднат в група на ШЛ! Така или иначе тава са 90 минути в които Легия трябва да покаже класа в удържането на добрия резултат. Това означава да държат Дъндолк далеч от вратаря си. Оттам логиката води към малко голове в мача.

Бонус

Виктория Пилзен - Лудогорец 1 за 2,40 (0:2)

От първото полувреме на първия мач в София остана някакво усещане, че чехите са добре организиран тим. Без блясък, но с качества на средно европейско ниво. Малко леко паднаха в София, в такива случаи има традиция реваншът да започва от 1-0. Лудогорец пък е много опасен на контраатаки и почти сигурно ще вкара гол. Този мач се очертава като отворен, но от един момент нататък чехите ще са доволни и на утешителна победа.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията