Първа загуба за лидера Дунав (Видео)

Росен Йорданов с три предложения от българския футбол

Росен Йорданов
Росен Йорданов 08:25 ч., 26 Авг 2016
0
353
Lap.bg

Росен Йорданов предлага три мача от българското първенство.

Той е експертът на Рекордьорите по футбола у нас.

Дунав Русе - Черно море 2 (3.15)

Вторият приема първия, класически дерби мач. Двата отбора са без загуба от началото на кампанията - с по три успеха и едно равенство. Черно море показа известни колебания срещу Локо ГО (2:2), но в миналия кръг надигра по категоричен начин Локо Пд с 2:0 в Каварна.

Варненци са безспорно по-класния тим и ще го докажат. Като за новак Дунав се представя доста добре, но не е непобедим. Мачът е в Разград и това не дава желаното домакинско предимство. Коефициентът за „двойка“ е повече от добър и задължава.

Монтана - Славия 2 (2.85)

И двата отбора са на дъното без спечелена победа. И ако за Монтана е известна утеха, че на старта грабна точка на „Герена“, то от Славия се очакваше много повече от четирите поредни загуби. Смятам, че е дошло време белите да се събудят. Монтанчани са без отбелязан гол, а имаха куп положения във всичките си срещи. Явно нещо в атака куца. Белите записаха две поредни победи над противника през пролетта на миналия сезон - 3:1 и 3:0, което ги прави фаворити.

Локомотив Пд - Лудогорец Х (3.60)

Локо Пловдив безспорно е един от най-неудобните съперници за Лудогорец. Последните два мача на „Лаута“ завършиха с победи за черно-белите. Разградчани са в еуфория от класирането си за групите на Шампионската лига и едва ли ще са на сто процента концентрирани.

Илиан Илиев ще иска да се докаже срещу "орлите". В подкрепа на прогнозата е факта, че в последните 9 мача между двата съперника равенството отсъства като знак.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията