Пълно доверие на Кавазаки (Видео)

Динко Гоцев с три прогнози за мачове през уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 08:30 ч., 26 Авг 2016
0
531
GETTY IMAGES

Динко Гоцев предлага три мача през уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Кавазаки - Кашива 1 за 1,70

Няма нужда от много обяснения. Кавазаки е отборът в супер форма, който в миналия кръг спечели навън срещу прекия конкурент на върха Урава Редс. У дома лидерът е със 7 поредни победи, като в случая среща корав съперник, който също не е в лоша форма и е седми в класирането. Но - доверие за Кавазаки, който минава на пета скорост през втората фаза на първенството.

Саутпорт - Транмиър 2 за 1,75

Всеки, който е бил в град Ливърпул знае, че това е минидербито на региона. Саутпорт е градче в Мърсисайд, до което се стига за около 20 минути от Уирал, където пък е Транмиър - и двете се водят предградия на Ливърпул. Защо тогава предлагам дерби като твърд знак?

Гостите са в убийствена форма в Националната конференция и са отбор за завръщане в професионалния футбол - 5 от 5 победи дотук. Домакините са предпоследни, а и на 6-хилядния им стадион ще има поне 1500 фенове на Транмиър, който е далеч по-популярен.

Рапид Виена - Залцбург над 2,5 гола за 1,7

И тук аргументацията е проста и се опира на опита от видяното дотук през сезона. Рапид е в невероятна голова форма с 14 попадения в 5 кръга. Двата тима са основните конкуренти за титлата, както бе и миналия сезон. А и последният им двубой завърши 1:1, след като преди това бяха в серия от 9 поредни "овъра".

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията