Ювентус ще бие в Рим (Видео)

Жаклин Михайлов с три прогнози за уикенда

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 08:30 ч., 26 Авг 2016
0
545
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов предлага три удара в прогнозите си за уикенда.

Той е водещият експерт на Рекордьорите.

Водеща прогноза

Лацио - Ювентус 2 1,80

Подходът ми и към трите избора е обосновано консервативен. Началото на сезона ме вкарва в силни притеснения и затова предпочитам да залагам на големите отбори. Не че това дава пълна гаранция, но е по-добре от някакви съмнителни насоки. И така победа за Юве в Рим срещу Лацио. Ще е досадно да обяснявам класата на Ювентус в последните 4 години. Ясно е, че те трудно могат да бъдат свалени от върха и през този сезон.

Поводът да предвидя сигурни три точки в Рим е липсата на съпротивителни сили у Лацио. От четири мача на "Олимпико" срещу този супер бяло-черен тим, "орлите" имат едно равенство и три загуби. Равенството обаче бе постигнато срещу 10 играчи на Юве защото в онзи мач Буфон бе изгонен още в средата на първото полувреме. И Ювентус с намален състав изравни резултата. Сега ако няма усложнение би трябвало всичко да мине далеч по лесно за гостите.

Втори избор

Монако - ПСЖ 2 1,70

Преди 4-5 години коефициентите щяха да бъдат равни, ако не и в полза на "монегаските". ПСЖ обаче си е страшилище, а смяната на треньорите с нищо не променя сигурността в победите на шампионите. Монако изпълни голямата си цел да влезе в групите на ШЛ. Вероятно това им е струвало и някакво изтощение. Загуба от ПСЖ на старта на първенството не е никаква трагедия за тях. Миналата година загубиха с 0-3 в последния мач на Антони Мартиал, сега едва ли ще видим нещо различно. Сценарият е атаки за гостите и ранен или късен гол. Но така или иначе победата на ПСЖ изглежда неизбежност.

Утешителна награда

Байерн - Вердер над 4,5 2,70

Причината да тръгна с толкова съмнителен залог в първия кръг на Бундеслигата е традицията. В мачове за първенство в последните 6 години Байерн неизбежно качва Вердер на шейната с четири, пет или шест гола. Сега треньор е Анчелоти а при него Реал редовно биеше на "Бернабеу" с огромни резултати.

Доста отсъстващи има при Байерн, но присъстващите са такава класа, че няма да им е никакъв проблем да отнесат Вердер. Сега, винаги има вариант Байерн да бие кротко с 2-0, но традицията си е традиция.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията