Един куп звезди в Англия, които отчаяно търсят трансфер

Във Висшата лига останаха играчи, които нямат бъдеще в отборите си. И имат няколко дни да намерят нови

Sportinglife
Sportinglife 11:40 ч., 28 Авг 2016
0
1428
GETTY IMAGES

Марио Балотели (Ливърпул)

Еееех, каква история ще е, ако някой вземе Марио! Да, да - невероятно, но факт. Един от големите таланти на европейския футбол през последните години, има проблем да си намери отбор. Просто никой не иска да си има работа с неговия характер и непостоянство. Новината от последния час е, че Палермо ще опита да го вземе под наем, но Ливърпул е далеч по-склонен да го продаде. Независимо за каква сума!

Насер Чадли (Тотнъм)

Дойде като огромен талант преди няколко години, направи силни първи два сезона, а днес е далеч, далеч от титулярно място. Евертън проявява интерес, Суонси вече предложи наем, но получи отказ. Най-любопитното е, че слуховете в Германия твърдят за оферта, която се готви за него от Борусия Дортмунд. Ще я приеме с отворени обятия, бъдете сигурни!

Гьокхан Инлер (Лестър)

Още една енигма на англо-италианските футболни взаимоотношения. Дойде с отлична репутация от Наполи, но остана твърда резерва на Канте и Дринкуотър, та едва му стигнаха мачовете миналия сезон, за да получи медал на шампион. Но отново е далеч от титулярно място и ще иска наем в Серия А или Испания.

Лазар Маркович (Ливърпул)

Брилянтен във Фенербахче, обещаващ в Бенфика, безличен по терените на Висшата лига. Сърбинът сякаш няма необходимата психика, изглежда притеснен и плах. Техниката му е отлична, дриблира и има добър пас и удар. Но това не е достатъчно. Ливърпул плати близо 20 милиона лири за него, сега е готов да го продаде за половината, като се говори, че Лацио и Рома се интересуват.

Лоик Реми (Челси)

Не се вижда как ще играе в схема с един нападател и Диего Коща и Мичи Башуай пред него в списъка. На 29 години е, доказан във Висшата лига и може да вкарва голове другаде. Което се очаква и да направи, като най-сериозен е интересът от Борнемут и Хъл Сити.

Яя Туре (Сити)

Това лесно можеше да се предвиди. Идването на Пеп в Сити означаваше, че Туре не е желан. Въпреки че имаха разговор и Гуардиола му потвърди, че ще разчита на него. След като през 2009-а един 26-годишен Яя не е бил достатъчно добър, за да е в плановете на треньора в Барса, по каква логика днес, на 33, ще се впише в схемата му с много тичане, преса и динамика?

Проблем е огромната заплата, но от Китай вече се чува за интерес.

Серж Гнабри (Арсенал)

Той е загадка, както често се получава с младите таланти на Арсенал. На олимпийския турнир в Бразилия преди дни бе с основна заслуга Германия да играе финал. Брилянтен по крилото. Но за клуба си е непостоянен, когато получава шансове. Трябва да признаем, че имаше и няколко неприятни проблема с контузии точно, когато влизаше в серия да играе за първия тим.

Всеки отбор извън топ 6 ще се радва да го вземе под наем за сезона.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията