Скънторп няма да е гостоприемен

Любомир Изов с три прогнози за вторник

Любомир Изов
Любомир Изов 07:25 ч., 20 Сеп 2016
0
571

Любомир Изов е избрал три прогнози за мачовете във вторник.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Скънторп – Чарлтън 1 за 2.10

Скънторп е лидер в Лига 1 на Англия, при това с мач по-малко. При победа ще дръпне сериозно на Болтън, а отбора изглежда повече от убедителен.

Като домакин тимът е 3 от 3 , с голова разлика 12:1. Чарлтън пък няма победа в 3 срещи и падна до 14-то място. Според мен Адикс няма шанс при тази визита на „Гланфорд Парк“.

Беневенто – Про Верчели 1 за 1.90

Новакът Беневенто е изненадата на сезона в Серия Б и е 2-и без загуба. Пред своите фенове постигна 2 победи от 2 срещи, като и двата успеха бяха с хендикап, на 0. В допълнение бяха и срещу силни съперници като Верона и Спал. Про Верчели е последен, без победа.

През изминалата кампания гостите се спасиха по някакво чудо, но тази кампания изглежда, че ще бъде по-трудна.

Севиля – Бетис 1 + гол/гол за 3.00

Голямо дерби. Севиля е доста по-опитният и класен отбор. Съперниците са с нови треньори, но планът на този на домакините Сампаоли изглежда се развива по-добре от този на Пойет.

Гостите са способни да отбележат, тъй като играят доста по-атакуващ футбол от миналия сезон. Но пък проблемите в защита за очевидни и дори Гранада успя да се разпише 2 пъти в предния двубой, при това без да има много положения. 1 комбинирано с гол/гол според мен е отлична възможност.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията