Ювентус ще е убедителен (Видео)

Жаклин Михайлов с прогнози за Рекордьорите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 12:35 ч., 20 Сеп 2016
0
535
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов предлага три прогнози за мачовете през седмицата.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Дуисбург - Хощайн Кил 1 за 2,00

Илия Груев даде много сериозна заявка, че единствената цел на Дуисбург е бързо завръщане във Втора Бундеслига. Веднага застанаха на първо място, но в събота удариха здрава греда. Това ме кара да мисля, че ще последва задължителна победа срещу отбор, който не би трябвало да създаде проблеми на "зебрите". Лигата е трудна за предвиждане, но точно тази единица ми е сигурен знак.

Втори шанс

Вердер - Майн 2 за 2,30

Вердер махнаха треньора Скрипник, но ситуацията едва ли може да се оправи с магическа пръчка. На другия полюс е Майнц, отборът играе възхитително, дори няма да е изненада да тръгне на битка за местата в Шампионска лига. Ще е уникален сюрприз ако червените не си тръгнат с трите точки от Бремен, а предвид головата им серия, много вероятно ще паднат доста попадения.

Най-сигурна прогноза

Ювентус - Каляри 1 първо/краен 1,65

Трите точки се печелят и в последната минута, но в този случай съм убеден, че бианконерите няма да чакат до нея. Обратно след загубата в Милано, която бе тежък шамар, те бързо ще възстановят позиция и ще си го изкарат на бедните сардинци. Ще ги натикат в консерва от сардини.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията