Болоня ще вкара на "Сан Сиро" (Видео)

Жаклин Михайлов с три предложения за уикенда

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 09:30 ч., 23 Сеп 2016
0
557
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов има три интересни предложения за уикенда.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Голяма, много голяма прогноза

Интер - Болоня гостите да вкарат гол 1,75

Този мач го виждам на сериозна изненада и 7,00 за 2 на Болоня е напълно възможен вариант. Интер е в серия от две поредни победи, някой вярва ли, че са способни да бият за трети път?

Болоня да вкара е най-прецизната прогноза на която съм способен. Гол/гол е 2,00, Х2 е 2,55. Двата да вкарат и над 2,5 гола е на 2,65. Всеки вариант е възможен, Болоня не са отбор, който не минава центъра. Атакуват, бият отдалеч, развиват атаки с пет-шест човека. Имат и отличен треньор Донадони. В шест поредни мача са вкарали гол на "Сан Сиро". Всъщност в тези 6 мача са вкарали цели 10 гола. Това е причината да залагам на тях.

Супер прогноза

Борусия Д - Фрайбург 1 от -2 азиатски 1,80

Има едно златно правило, залагай на отбор под пара. Дортмунд са под силна пара. В последните си 3 мача вкараха 17 гола. Каквито и въртележки да завърти Тухел, отборът е като машина. Да видим какви съпротивителни сили има новака Фрайбург? В последните 5 мача в този формат и на този стадион 20 на 2 голова разлика. Средно 4 срещу 0,5. Ето, което обуславя хендикапа. Азиатски защото поема разликата от точно 2 гола за домакините. Това са цифри, останалото е феерия в жълто-черно. Ще е цяло чудо Фрайбург да удържи дори на починката. 2 гола разлика за Борусия в първите 45 минути също е добра опция.

Българска прогноза

ЦСКА София - Берое под 2,5 гола за 1,75

Този мач дори не се нуждае от кой знае какъв коментар. Два отбора от които топката бяга, а като я хванат се разплаква от мъка. Гол може и въобще да не падне, ако това стане, ще е за 1-0 и 0-1, така че и това са красиви варианти.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията