Право в целта с Жаклин Михайлов: Време е за нещо голямо

Маратон с четири от петте най-силни отбори в Европа

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:20 ч., 24 Сеп 2016
0
606
GETTY IMAGES

С лек привкус на баналност, но каквото съм имал да казвам за съботите, вече съм го казал. И малките деца знаят, че това е големия ден за мачове. И за залагане.

В големия ден, във фокуса са големите отбори. Някак от само себе си изпъкна вариантът, който ще предложа като основна игра за днес. Ще играем за най-добрите в света.

Четири от най-добрите пет отбора, имат мачове тази вечер. И всичките са като гости. В Италия, Ювентус гостува в Сицилия на Палермо. Не виждам никакви очертания на изненада. Миналата неделя Юве падна от Интер, според мен с доста доза лош късмет.

След това размазаха Каляри у дома, сега нещо такова ще се случи и на Палермо. Бяло-черните няма да вложат кой знае каква страст, но трите точки ги намирам за неприкосновени. 1,30 в ЕФБЕТ за знак 2.

В Испания Барса гостува на Хихон. Преди седмица помете Леганес с 5 на 2, сега няма да има толкова много голове, но пак трите точки ще са за каталунците. През седмицата направиха равен у дома с Атлетико Мадрид, нямат право на грешка. Хихон са добър домакин, разчитат предимно на своите точки. Двете им победи у дома обаче не са срещу отбори от класата на Барселона. 2 е на 1,27 в ЕФБЕТ.

В Германия баварският колос отива до Хамбург. Някога този мач се водеше голямото дерби. Сега от Хамбургер, някога европейски шампион, нищо не е останало. Сигурен успех за „червения влак“, който няма да дерайлира на гарата в северния град. 2 за 1,22 в ЕФБЕТ.

И Англия, друго страшилище Манчестър Сити гостува за втори път през три дни в Суонзи, Уелс. Първият път с лекота отстраниха „лебедите“, сега нищо по-различно. Поредни три точки за Гуардиола при 1,38 в ЕФБЕТ. Като казах Гуардиола , част от магията е, че в три от отборите, за които играем днес, присъства неговата магия. Само в Ювентус не са се докосвали до това съвременно божество.

Ето го и обобщението. Естествено могат да се опитат като сингъли, но това са мачове само за комбинация. Общият коефициент е около 3. Степента на сигурност на най-високо ниво. Иначе въобще не бих я предлагал. Още един силен аргумент, това са мачовете, които ще се гледат днес. Е, защо да не го направим с кеф. То ни е като един дълъг мач, в Хамбург стартът е в 16,30, в Сицилия финалът около 20,50.

4 часа и нещо як маратон и ако завърши с хубав край ще е чудесно. И още нещо последно – мислил съм ги много , гледал съм ги от всички страни, ако някъде има малка пролука, то е при Барселона, заради липсата на Меси.

А сега другата игра. Миналата седмица се възползвах от подценяването на Дунав Русе. Съвсем не са случайно на първо място, не е само въпрос на късмет и на програма. Вярно е, че тепърва започват трудните им мачове и затова днес ги виждам като победители срещу Ботев у дома в Разград. 1,85 за 1 е необосновано висок коефициент.

Това, че Ботев се държи в Коматево, не означава, че имат качества да вземат нещо като гости. Дунав отвсякъде е по-отбор. И днес не виждам как ще им бъде вкаран гол, освен супер случайно.

При втория мач в Италия, очаквам Киево да вкара гол на Наполи. Ставката е 1 ,80 и смятам, че това е по-добрия вариант за този мач от разните хендикапи, голови линии и така-нататък. Наполи загуби две точки през седмицата и на 99 процента печели срещу Киево. „Магаретата“ обаче са доста опърничави и е възможно да им усложнят живота.

Нещо ми се мъти на Борусия М. – Инголщад. Миналата година пак нещата тръгнаха от сигурно едно и завършиха наравно. Инголщад не са лоши, през седмицата обаче изпиха горчивото лекарство у дома. В този мач виждам гол/гол на 1,75 в ЕФБЕТ. Борусия взе неочаквано равен на Лайпциг, сега ще даде на Инголщад поне гол.

Ето го и големият ми избор за днес. Голям заради тлъстия коефициент. Храдец Кралове – Злин 2 на 2,95 в ЕФБЕТ. До преди кръг Злин беше водач в класирането, стартът им бе умопомрачителен. Нещо като Дунав, също са новаци, но вече играха с Пилзен и Спарта. И не загубиха. Храдец Кралове е от най-посредствените отбори в лигата. Нещо друго като аргумент!?

Абонаментът за изненада днес е в Бразилия. Водачите Палмейрас са домакини на Коритиба, традиционно труден за тях съперник. Не, че има някаква гаранция, но какво пък 7,50 за 2 в ЕФБЕТ. Време е за нещо голямо.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията