Фенерът Фалкенберг няма шансове

Жаклин Михайлов с три предложения за уикенда

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 10:00 ч., 13 Окт 2016
0
592
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов предлага три прогнози за уикенда.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Първа прогноза

Фалкенберг - Сундсвал 2 за 2,00

Насочвам цялото си внимание към първенства, които приключват в късната есен. На шведите им остават 4 кръга и всеки си гони целите. За Фалкенберг всичко приключи много отдавна, фенерът на колонота има само 9 точки и безброй поредни загуби

Сундсвал не са вързали и цъфнали, замесени са в битка за оцеляване, но тези три точки могат да им решат поне половината от проблемите. При толкова висок коефициент е грехота двойката да не се играе. Независимо от лошата слава на шведския Алсвенскан.

Втора прогноза

Джангсу Сейнти - Шанхай СИПГ 1 за 2,00

И китайското първенство е ориентирано към привършване. Без съмнение най-голям прогрес направи отборът на Джангсу Сейнти. Втори са в класирането и са най-близо стоящи до сигурния шампион Гуанджоу Евергранде.

У дома имат почти стопроцентов актив и макар гостът да е име и да е в подем, шансовете на домакините изглеждат за предпочитане.

Утешителна награда

Од Гренланд - Хагесунд Х2 за 1,80

Още едно залязвящо първенство, това на Норвегия. Изкушението е да посоча двойка на гостите на 4,00. Тази игра обаче е на познаване и затова се спирам на двойния шанс, който според мен е без алтернатива. Од закриват минорно сезона и не виждам как ще се преобразят в предпоследния си домакински мач. А и съперника е сериозен.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията