Левски няма да допусне гол (Видео)

Тодор Шабански с две прогнози за уикенда

Тодор Шабански
Тодор Шабански 11:35 ч., 13 Окт 2016
0
847
Lap.bg

Тодор Шабански е избрал две предложения от България за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ЦСКА – Левски - Левски да не допусне гол за 3.30

Букмейкърите са поделили шансовете като по конец – точно по 50%, което прави хикса за 3.25 твърде апетитен. Левски обаче едва ли ще пропусне да прекъсне черната серия срещу силно колебливия в момента ЦСКА, а това би ви донесло коефициент 2.60. Много примамва прогнозата „Левски да не допусне гол“ за огромните 3.30.

Мотивите: сините са с най-добрата защита и само с 3 допуснати гола в първенството. Комбинацията от двете – „Левски да спечели на нула“ е с космическите, но не невъзможни 4.40! Твърде вероятна изглежда и опцията „под 2.5 гола“ за 1.80 като знаем стила на Люпко Петрович и яловите напъни на Йорданеску. За най-смелите е „червен картон в мача“, който би следвало да е с коефициент около 7.00, стига да поровите в нета за букмейкър, който го предлага.

Черно море – Верея 1 и под 3.5 гола за 1.80

Черно море отново стана познатия „костелив орех“ с идването на Гонзо. Трудно е да си представим, че варненци ще изпуснат победата, както трудно е да предвидим порой от голове на „Тича“.

Комбинираната опция „победа за Черно море и под 3.5 гола“ носи коефициент 1.80. Ако рискувате същия залог с още по-малко голове на „под 2.5 попадения“ нещата вече отиват на отличните 2.70.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията