Право в целта с Жаклин Михайлов: Шампионска седмица

Прогнозите за понеделник, 17 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 16:05 ч., 17 Окт 2016
0
570
GETTY IMAGES

Мрачно, дъждовно, меланхолично... Какво друго му остава на човек : една-две прогнози, вълнение от очакване на резултата и емоционалният градус се покачва. В началото сме на една „шампионска“ седмица, така че да започваме!

В Англия тази вечер е най-голямото дерби – Ливърпул – Манчестър Юн. Прогноза гол/гол на 1.70 в ЕФБЕТ. И двата отбора подобриха атакуващата част от играта си този сезон, но в защита се виждат все още проблеми. 6 от последните 7 двубоя на червените от „Анфилд“ за първенство приключиха с размяна на голове. В последните 4 на Юнайтед споменатата опция също бе печеливша.

Очертава се резултатно дерби, а над 2,5 гола също е опция на 1.85 в ЕФБЕТ. Това е и изборът на деня. Стартираме ударно!

Втората ми основна прогноза е последният двубой от Втора Бундеслига на Германия – Айнтрахт Бр – Кайзерслаутерн 1 на 1.72 в ЕФБЕТ. Домакините са първи и при успех ще увеличат преднината си на върха. А опонента е подходящ. Брауншвайг спечели и 4-те си срещи пред своите фенове този сезон, в които се разписа 12 пъти. Червените дяволи от своя страна са в дъното на таблицата, а като гост имат само 1 точка и 1 отбелязан гол. Разликата във всеки един аспект на играта е доста голяма в момента.

В Примера Ейбар приема Осасуна. Знак 1 на 1.75 в ЕФБЕТ.

При победа домакините могат да се озоват в Топ 6. А Осасуна все още търси своя първи успех след завръщането си в топнивото на испанския футбол. Ейбар като домакин има 7 точки от 9 възможни, като надделя над Реал Сос и Валенсия, а хиксът е срещу Севиля. Хубав вариант е и над 2,5 гола на 2.00 в ЕФБЕТ.

Във втора холандска дивизия младежите на Аякс приемат Де Граафшап, а знак 1 е чудесна опция на 1,95 в ЕФБЕТ. Домакините имат 4 победи и 1 хикс на своя стадион, а сред резултатите са убедителни победи със 7:0 над Ос, 7:1 над Ахилес и 5:2 над Ден Бош. Де Граафшап има 1 точка от 4 мача навън. Добър вариант е и 1 комбинирано с над 3,5 гола на 3.25 в ЕФБЕТ.

За малко да пропусна българската Първа лига, която за пореден път изумява. Локомотив ГО е домакин на Локомотив Пд, а срещата ще се играе на „Лаута“.

Прогноза над 2,5 гола на 1.90 в ЕФБЕТ. Две от най-слабите защити в първенството, които са допуснали съответно 16 и 17 попадения. Последните 6 мача на гостите, които всъщност излиза, че са домакини, във всички турнири са оувър.

Възможно е да се получи нещо подобно на последната среща на Локо ГО, а именно победа с 4:2 над Монтана.
Във Финландия е предпоследен кръг. Борбата за титлата е в пика си, като 4 отбора са в битката.

Логиката във Вейкауслигата почти не играе роля, така че опитайте ХИФК – Купс Куопио 1 за 1.75 в ЕФБЕТ, Интер Турку – Рованиеми 1 за 2.15 в ЕФБЕТ, Лахти – Мариехамн гол/гол за 1.85 в ЕФБЕТ и Илвес – ХИК гол/гол на 2.05 в ЕФБЕТ. Срещите са добри и за сингъл и за една система. Всичко е във вашите ръце!

В Дания – Есберг – Лингби под 1,5 гола на 3.05 в ЕФБЕТ. За търсещите по-сигурен залог под 2,5 гола на 1.70 в ЕФБЕТ. Гостите са в серия от 4 поредни успеха с резултат 1:0. Есберг е последен, а последните 2 двубоя бяха загубени със същия резултат. В мачовете помежду им най-скорошните 2 също завършиха 1:0. А защо не и точен резултат 1:0 за Есберг на 8.50 в ЕФБЕТ.

В Лига 2 на Франция Сошо – Ланс 2 на 3.35 в ЕФБЕТ. Сошо игра много слабо в последния си двубой срещу Льо Авър. Трудно ще успеe да вземe нещо на възродения Ланс, който има 3 поредни успеха. Гостите се изкачват в таблицата и скоро ще се замесят в борбата за промоция. Х2 на 1.50 в ЕФБЕТ е по-сигурен вариант за мача.

Време е за една права колонка от 3 срещи – Лиферинг – Вакер Инсбрук над 2,5 гола на 1.45 в ЕФБЕТ, Гьотеборг – Йефле 1 на 1.30 в ЕФБЕТ и Хамарби – Юргорден гол/гол на 1.55 в ЕФБЕТ. Общият коефициент е почти 3.00.

И да завършим с една система от хиксове – 2, 3 и 4 от 4. Трапани – Тернана Х на 3.10 в ЕФБЕТ, Падова – Реджана Х на 2.95 в ЕФБЕТ, Анжи – Терек Х на 2.90 в ЕФБЕТ и Палермо – Торино Х на 3.30 в ЕФБЕТ.

Това е всичко за старт на седмицата. Утре ще бъдем заедно в най-елитния клубен футболен турнир.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията