Подкрепете Лестър

Прогнозите за уикенда на Динко Гоцев

Динко Гоцев
Динко Гоцев 17:35 ч., 21 Окт 2016
0
514
GETTY IMAGES

Динко Гоцев предлага три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Лестър - Кристъл Палас 1 за 2,05

Лестър е феноменален - 9 точки в Шампионската лига, 8 в първенството. Всичките са спечелени у дома, като шампионите градят актива си в крепостта, в която са превърнали "Кинг Пауър Стейдиъм". Кристъл Палас е коварен съперник, но все пак домакинската форма на Лестър трябва да бъде уважена.

Зюлте Варегем - Локерен 1 за 1,72

Мачът представлява идеална възможност симпатичният тим на домакините, воден от Франк Дюри да се върна на върха в класирането. Зюлте водеше до миналия кръг, а сега е с точка зад лидера Андерлехт, който обаче има много трудно гостуване на Брюж. Локерен загуби последните си три визити на този стадион, а и през този сезон е слабичък гост (1 реми и 4 загуби в пет мача).

Милан - Ювентус над 2,5 гола за 2,00

Това ще е дерби не само заради традициите. Милан най-после изглежда има тим, с който да се изправи смело срещу доминанта Ювентус. "Червено-черните" са на пет точки от лидера, като с победа у дома ще съкратят аванса рязко. Милан вкара 7 пъти в последните си два мача, Юве средно бележи по два на двубой в първенството. Преди година това дерби завърши 1:2 за "старата госпожа", сега такъв изход отново е вероятен.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията