Право в целта с Жаклин Михайлов: Това край няма бе!

Прогнозите за събота, 22 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:35 ч., 22 Окт 2016
0
316
GETTY IMAGES

Култовата реплика на Христо Стоичков отлично пасва за днешния тираж. Това са дните с най-много футболни мачове през цялата година. След 15-20 дни едно по едно ще финишират доста първенства, а през декември ще се използват и зимните отпуски.

Но сега сме под пълна пара. Големият фиш винаги води до големи грешки. Хайде не до големи, но до много, непредизвикани грешки.

Това е водещото при днешните ми прогнози. Да се направи сито през което да премине само най-доброто. А то е и най-сигурното. Разгледал съм и какви са вижданията на добрите специалисти. И ето я сборната продукция, без мое и твое, а само от Берое!

Първо големите първенства, където подходът е много неординарен. В Англия само един мач – Ливърпул – Уест Бромич и съвсем не съм налетял на очакваната единица. Раздвоен съм между два варианта – двата да вкарат и над 2,5 гола за 2,25 и краен резултат 1 и двата да вкарат за 3,00 в ЕФБЕТ. Концепцията ми е, че гостите ще отбележат гол на „Анфийлд“, което може да опрости нещата до гол/гол на 2,15 в ЕФБЕТ.

В Германия бягам от резонните знаци и отивам на едно екстремално предложение. Продължавам с недоверието към Байерн и посягам към фаталното число 13. Толкова е оценена двойката на Байерн - Борусия М в ЕФБЕТ. Няма как обаче да не боли ако мача завърши Х, както стана преди седмица. И тук в играта го има гол/гол на 1,95 в ЕФБЕТ.

След като съм се вторачил във възможността да се случи нещо непредвидено, то задължително минава през голове на Борусия. Включително и пръв в мача.

Коренен обрат на тактиката. Във Франция Лион – Гинган 1 на 1,55 в ЕФБЕТ и заради малшансът, който имаха „хлапетата“ срещу Ювентус. Много класа има в Лион и не вярвам в този момент да се пропукат срещу традиционно удобен съперник. За разлика от някакви самозванци аз винаги обосновавам своята прогноза.

Като казах Ювентус, ето го и тяхното дерби. На „Сан Сиро“ срещу Милан по-малко от месец след капо бяха победени от Интер. Продължавам обаче да смятам „старата госпожа“ за недосегаема в калчото.

Затова се доверявам напълно на 2 за 1,82 в ЕФБЕТ. Дори да не позная, няма да им се сърдя, защото процентът им на успеваемост ще остане 95. Една заимствана прогноза – Сампдория – Дженоа без гол първото полувреме на 2,90 в ЕФБЕТ.

Стигнах и до голямата прогноза за днес. Валенсия – Барселона 1 на 7,00 в ЕФБЕТ. В сряда „блаугранас“ отново показаха в пълна степен своето величие. Но пък след такива моменти се случват и сривове. Валенсия традиционно ги мъчи винаги. Победи ги на „Камп Ноу“ наскоро. Сега Прандели ще дебютира на „Местая“. Какво по-добро за него от един шумен успех. Винаги в такива случаи вървят присъдружни елементи. Първи гол за Валенсия в мача на 3,15 в ЕФБЕТ. И естествено поне 3 гола в сблъсъка, вкарани от двата съперника. И доста картони, разстоянието между двата града е малко, враждата голяма.

В Австрия няма как да се пропусне Рийд – Волфсбергер 1 на 2,35 в ЕФБЕТ. Влизаме в златното правило за средняците и слабаците, но коефициентът е висок и си заслужава. И едно мое невероятно виждане, което го препоръчвам само на ценителите на красотата. Гродиг – Алтах аматьори 1 с двоен азиатски хендикап за 2,25 в ЕФБЕТ.

Една трудна двойка в Беларус на Ислок– Жодино на 2,25 в ЕФБЕТ. И тук водеща е високата ставка. В Хърватия Динамо Загреб – Цибалия1 на двоен хендикап за 2,20 в ЕФБЕТ. Крайно време е Петев да вземе първата си безпроблемна победа с шоу за публиката.

И един отбор, който Петев създаде – Лудогорец. Предвид някои потайности Лудогорец – Локо Горна над 3,5 гола за 2,65 в ЕФБЕТ. Тук ще се връща самочувствие и увереност.

Естествено победата е за Лудогорец, но странно защо 1 и над 3,5 е доста по-ниско от самото над 3,5 гола. И на лична симпатия Ботев – Черно море 1 на 2,10 в ЕФБЕТ. Има и традиция, има и моментно състояние, а да ви кажа Киров е много по-впечатляващ от Гонзо като треньор.Извън чисто футболните аргументи се наблюдава засилен интерес към този мач по линия на „интересните резултати“. Налага се очакване за над 3,5 гола в мача.

И за финал – на един стадион в Южна Швеция днес ще се празнува титла. Е, на теория ще остане някакъв микроскопичен шанс за преследвачите, но на практика с трите точки Малмьо ще е шампион. Малмьо – Йостерсунд най твърдата единица на света за 1,35 в ЕФБЕТ.

Още една непробиваема единица – Железничар – Олимпик Сараево 1 на 1,25 в ЕФБЕТ. И един дебют от Сърбия – Бачка-Радник 1 на 1,70 в ЕФБЕТ. То си стана колонка на 2,5.

Специално внимание към Урал – Спартак Москва 2 на 2,10. На пейката седнаха поне една дузина наглед сигурни мачове с изявен фаворит. Този обаче нещо ме привлече, може би и заради силната руска експертиза. Естествено е 0-1.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията