Андъ Мъри

Анди Мъри преплете инициалите си и 77 в собствено лого

Феновете ще го видят в Мелбърн

Sportinglife
Sportinglife 17:45 ч., 15 Яну 2015
0
908
Getty Images

Анди Мъри преплете инициалите си и числото 77 в ново лого, което ще се появи на екипировката му по време на започващия след няколко дни турнир от Големия шлем Australian Open.

"А" като Анди, "М" като Мъри

и 77 като годините, в които британец не бе печелил турнира Уимбъдън, преди шотландският боец да покори върха през 2013 г.

"А" като Анди, "М" като Мъри и 77 като годините, в които британец не бе печелил турнира Уимбъдън, преди шотландският боец да покори върха през 2013 г.

Така само седмици, след като подписа многомилионен договор с Under Armour, Анди може да се похвали с още една придобивка.

Световноизвестната агенция "Aesop" създаде логото, което не се хареса на част от феновете на звездата на Острова, но пък други го нарекоха "стилно" и "оригинално".

Така още един тенисист се сдоби с лого, след като RF на Роджър Федерер придоби огромна популярност, а почитателите му по целия свят носят артикули с двете букви.

Преди две години суперзвездата на Тотнъм (тогава) Гарет Бейл патентова популярния начин, по който изразява радостта си след всеки отбелязан гол - сърце от пръсти, в центъра на което е числото 11.

Подобно на Мъри, чието лого има дълъг път преди да небере популярността на това на Роджър Федерер, сърцето на Гарет е далеч по-непопулярно от марката на Кристиано Роналдо CR7, за която маркетинговите екперти твърдят, че скоро ще се превърне в империя.

И имаме ли причина да не им вярваме?

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията