Вила е точният избор

Любомир Изов с прогнози за празничните мачове в Англия

Любомир Изов
Любомир Изов 23:15 ч., 25 Дек 2016
0
1315
GETTY IMAGES

Любомир Изов с три прогнози за празничните мачове в Англия.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ПРОГНОЗАТА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Астън Вила – Бъртън 1 за 1.80

„Вила Парк“ ще бъде разпродаден за пръв път от 5 години насам, а това ще бъде страхотен шанс за домакините да се приближат максимално до топ 6. Астън Вила се подобри значително, откакто Стив Брюс застана на мениджърското кормило, а тимът у дома има 4 поредни успеха. Бъртън от своя страна е в лоша форма и има само 1 успех от последните си 8 мача. Пивоварите записват по 0,45 точки средно на двубой при визитите си, което е второто най-лошо постижение в дивизията.

ВТОРИ ШАНС ОТ ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Милуол – Суиндън 1 за 1.80

При победа Милуол се връща в борбата за плейофите, след като през седмицата спечели срещу Чарлтън с 3:1 и спря лошата си серия. Като се има предвид формата на Суиндън, един такъв успех съвсем не изглежда малко вероятен. Лъвовете са стабилни у дома, а Суиндън изпитва сериозни трудности при визитите си. Милуол спечели 4 от последните си 6 срещи на „Дъ Ден“ .

БОНУС ПРОГНОЗИ НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Гримзби – Акрингтън 1 за 2.70

Боксинг дей ще бъде щастлив за един от двата отбора, които са в много лоша форма. Гримзби е далеч от изпадащата зона, но ако продължава пропадането съвсем скоро нещата може да се променят. Въпреки това, домакинското предимство трябва да бъде достатъчно за моряците. АКрингтън записа само 2 точки в най-скорошните си 8 срещи, а проблемите на отбора са в предни позиции – само 20 отбелязани гола в 21 мача. Стенли е и най-слабият гост в дивизията. Малко по-добрата форма и домакинското предимство според мен ще стигнат за успех на Гримзби.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията