Право в целта с Жаклин Михайлов: Дъжд от картони на „Сан Мамес“

Прогнозите за четвъртък, 5 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 16:45 ч., 05 Яну 2017
1
730
GETTY IMAGES

Доста често съм писал, че няма ден без възможности. Така е, но има такива в които възможностите са ограничени до минимум.

Тече подготовка за започващата след около две седмица Купа на Африка. Този турнир представлява истински кошмар за водещите клубове, защото им отнема най-добрите футболисти в най-неподходящото време. А предвид дисциплината им по време на подготовката и турнира, допълнителните последствия са ужасяващи.

Това обаче са други неща, днес Камерун – Конго ДР 1 на 1,70 главно заради унищожението на линията. Тръгна от 2,40 и вече е само 1,70 в ЕФБЕТ.

Приятелски мач няма как да бъде марка за сигурност, но пък индикациите няма как да бъдат пренебрегнати. Втори вариант под 2,5 гола за 1,61 в ЕФБЕТ.

Много важен мач в Лига 2 на Англия. Двата най-силните отбора Донкастър и Портсмут ще се борят за скъпоценни точки. Домакините водят убедително в класирането, имат нула в графата загуби. Това е единствената нула в подкласирането за домакински мачове.

Верен на принципите си ще атакувам тази нула въпреки всички предупреждения. 2 на 2,65 в ЕФБЕТ.

И последен осми мач от Копа дел Рей. Нещата не се развиха добре за моята основна прогноза. Няма как и днес първото ми предложение ще е гол/гол за 1,66 в ЕФБЕТ.

Има доста допълнителни възможности специално за този мач. Картоните например са опция, която заслужава да се атакува. Под 2,5 картона първо полувреме за 1,45 в ЕФБЕТ изглежда като доста сигурна опция.

И една баскетболна възможност от Евролигата. Турско дерби между Анадолу и Галатасарай. Имената са едно, реалностите съвсем различно. Анадолу е абсолютен фаворит в мача за 1,20 в ЕФБЕТ. Предложението обаче е за под 163,5 точки в мача на 1,85 в ЕФБЕТ.

1 коментара

1 Sasho Krastev 05.01.2017 17:10:42
1 0

Не съм съгласен с това, че "Под 2,5 картона първо полувреме за 1,45" изглежда като сигурна опция. Става въпрос за мач в Испания, там съдиите вадят картоните като бонбонки, не мисля, че залог за "Под" на картони е изобщо някаква сигурна опция ;)

Твоят коментар:

Close Обратно към статията